Discursul unui politician de la ALDE: „Dam vina pana si pe doica omenirii, vaca. Daca asta e porunca de afara…”

Suparat si convins ca se pune la cale de ceva ani un veritabil complot indreptat impotriva producatorilor autohtoni, a fermierilor romani, Dumitru Zmau, vicepresedintele ALDE Botosani, sustine ca traieste acum dezamagirea ca tehnocratii ascund adevaratele probleme, cautand tapi ispasitori tot in curtea intreprinzatorului roman, a fermierului roman.

Saptamana trecuta, Zmau se arata revoltat ca in tragedia bebelusilor imbolnaviti in Arges s-a scos in fata un producator roman, spre care aratau toti ca ar fi vinovat si ca in produsele din fabrica sa s-ar fi gasit bacteria E.coli responsabila de boala copiilor. Zmau a mancat atunci iaurt in fata ziaristilor ca, simbolic, sa arate ca nu are nicio teama de acest produs, iar o saptamana mai tarziu supararea ii era la fel de mare pe tehnocrati, pentru faptul ca in scandalul bebelusilor imbolnaviti s-ar fi dat vina si pe laptele de vaca. 
 
„Dam vina si pe doica omenirii, vaca. Vaca ne-a crescut cand mama n-a avut sa ne dea lapte la san. Acum ei (tehnocratii n.r.) scot vinovata vaca pentru niste tragedii. In realitate este sistemul sanitar. Noi n-avem bani de igiena, de educatie sanitara, de spitale,  si probabil si vaccinurile astea pot imbolnavi oamenii. Banui, ca n-am de unde sa stiu sigur. Dar dam vina pe oameni, pe vaca… ei nu spun ca asta e porunca de afara, a stapanilor nostri care ne-au colonizat, ca 90% din produsele care se vand in supermarketuri sunt din afara. Si de asta, stapanii nostri nu dau drumul nici la bani pentru programele europene care sa sustina agricultura romaneasca, nu dau drumul la nimica, nu accepta nimic, in schimb ne impun cote cat mai mari de imigranti. In fermele agricole din alte tari au bagat atatia bani europeni, totul este mecanizat, nici nu mai este nevoie de munca omului, aia pana si balega de la vaca o strang din mers. Totul e mecanizat. Si noi, in continuare cu carul si caruta, cu roaba si lopata si Dorel impingand la roaba. La nivelul asta se vrea sa se mentina agricultura romaneasca si sa se tot gaseasca vinovati: ba vaca, ba porcul, ca sa aducem totul din afara”, a spus, Dumitru Zmau, in ultima conferinta de presa a ALDE Botosani.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.