Home Politica DOAR O VORBA: Dragi pesedisti, pesedele si pesedei

DOAR O VORBA: Dragi pesedisti, pesedele si pesedei

Nu statuati minciuna, nu faceti din ea un simbol al neputintelor acestui copilas ce-a fost ales sa pastoreasca municipiul Botosani.

Nu-i pacaliti pe cei carora le-ati cersit votul insinuandu-le in minte ideea ca le vreti doar binele si ca lucrurile se vor schimba.

Minciuna nu numai ca are picioare scurte dar e si toxica pentru omul care si-a pus speranta in cuvintele voastre de bine.

Domnilor parlamentari PSD, nu va faceti ca nu intelegeti despre ce este vorba, incercati sa-i puneti plasture pe gura progeniturii pesediste care a intrat cu minciuna de gat in sediul Primariei crezandu-se intangibil. Incercati de-i corijati apucaturile de mitoman, asezati-l usurel in normalitate, iar daca e nevoie dati-i si cateva ghionturi.

Nu-l hurducati ca s-ar putea sa aveti surpriza ca din adancul lui sa rasara chipul lui Mihai Tincu si sa va treziti injurati. Campania electorala a trecut, orasul a inghetat in promisiuni, nu se misca nimic, pe ici-colo mai apare cate un sens giratoriu spre a-i ameti si mai rau pe conducatorii de autoturisme, in schimb, vorbele lui de claca lovesc din greu auzul botosanenilor.

Pruncul de la Primarie are obraznicia sa-i minta in continuare pe concitadinii sai fara sa-i pese de starea lor de saraciei sau de irascibilitatea lor. A organizat un festival cica pe banii sponsorilor, numai ca nu-i chiar asa.

Firma din Bucuresti care s-a ocupat cu organizarea manifestarilor a bagat la tescherea ceva banuti nemunciti. Vom veni cu detalii privind culisele afacerii intr-o ancheta de presa.

Cat priveste „Raportul de primar”, acesta e plin de elucubratii paranoice, nu veti da peste nici o adiere de adevar.

Doream sa-i adresez rugamintea lui Andrei Dolineaschi de a-si astampara colegul. Ca lider PSD pe judet el ar fi fost primul indreptatit sa-i bage mintile in cap, dar am ezitat stiind ca deputatul are ca prioritare alte preocupari. Pana a i se oficializa statutul de secretar general PSD, i s-a incredintat, de catre Victor Ponta, in mod tacit, sarcina de-a fi trezorierul partidului.

Acum lupta din rasputeri pentru echilibrarea balantei cheltuieli-venituri. Stim bine, campania electorala de anul trecut a lasat un gol imens in bugetul partidului. Asa ca-l las pe Andrei sa gestioneze cu atentie ce i s-a dat pe mana, asa ca ma voi adresa celorlalti parlamentari PSD.

Doamna doctor Tamara Ciofu, ca bun specialist in pediatrie si ca ales al municipiului in Parlamentul Romaniei, va rog, puneti-i un diagnostic profesional si altul politic acestui coleg al dumneavoastra  de stanga. Prescrieti-i si-o medicamentatie anti-minciuna. Cu riscul ca hapurile ii vor provoca greata, ganditi-va la tineretea lui, mai poate fi inca salvat.

Apoi, exista riscul de contaminare generala la nivelul intregului partid. Primele semne deja sunt vizibile. Cat despre „bona lui politica”, ma refer la domnul Mihai Tincu, consider ca fiind o alegere neinspirata, poate va ganditi la un baby-sitter cu viziuni occidentale si mai putin arogant.

Doamna Doina Fedorovici, degeaba va zbateti pentru nevoiasii judetului incercand sa le alinati suferintele, chiar daca de multe ori doar cu vorbe bune, daca nu faceti nimic pentru eradicarea minciunii din sanul partidului pe care-l reprezentati populatia va va taxa la viitoarele alegeri.

Domnule deputat Mihai Balta, va vad tot mai des in compania pacientului-primar, mai ales pe stadion. Stiu, pe timpul meciului ii traduceti fazele spectaculoase, dar cel putin in pauza dintre reprize puteti comite cate o miscare… subtila in folosul comunitatii, incercati sa-i propovaduiti mai tanarului prieten cateva din invataturile dumneavoastra asimilate in ani de lectura autentica.

Schimbati-i partitura politica pana nu-i prea tarziu, nu-l lasati sa-i… bata talanga apusul carierei politice atat de timpuriu. Atentie: pata pe care o lasa minciuna nu poate fi stearsa de o suta de vorbe adevarate! De cand a calcat Ovidiu Portariuc in Primarie, adevarul si-a luat vacanta.

Dragi pesedisti, pesedele si pesedei, va implor, nu stati cu mainile in san in asteptarea vreunui miracol, faceti ceva pentru comunitatea care v-a investit increderea! (Lucian Alecsa)

1 COMMENT

  1. Portariuc e o catastrofa pentru oras, ar trebui un referendum sa revina Flutur din nou, primar ca el nu o sa mai avem mult de aici incolo

Comments are closed.

Exit mobile version