DOINA FEDEROVICI: Am aflat, cu adanca tristete, de trecerea in nefiinta a dragului nostru coleg si prieten Manolache Constantin

doina federovici

Organizatia Judeteana PSD Botosani a tinut sa trasnmita un mesaj de condoleante familieii profesorului Constantin Manolache.

Am aflat, cu adanca tristete, de trecerea in nefiinta  a  dragului nostru coleg si prieten Manolache Conctantin, un om luminat si binecuvantat de Dumnezeu.

Fie ca trecerea la cele vesnice sa-i fie plina de lumina, dupa cum luminos, bland si bun a fost si sufletul lui. Alaturam lacrimile noastre celor ale familiei, asigurand-o de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i mangaie.

Organizatia Judeteana PSD Botosani

1 COMENTARIU

  1. Va rog mult sa nu-mi mai trimteti mesaje,nu la citesc si nu ma intereseaza.Multumesc pentru intelegere.

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.