Doina Federovici: „Cosmin Andrei și Lucian Trufin sunt singurii care pot accelera dezvoltarea municipiului și județului Botoșani împreună cu echipa PSD de consilieri municipali și județeni”

Dragi botoșăneni, avem nevoie de persoane cu experiență și expertiză în administrație publică, care au dovedit că pot aduce fonduri europene, finaliza și genera proiecte pentru municipiul și județul nostru.

Cosmin Andrei și Lucian Trufin sunt cei mai calificați pentru a continua dezvoltarea municipiului și județului Botoșani alături de echipele de consilieri de la Consiliul Municipal și Consiliul Județean. Nu ne permitem începători în administrație. Avem nevoie și la municipiul și la județul Botoșani de oameni cu experiență administrativă pentru a menține ritmul de implementare al proiectelor cu fonduri europene de sute de milioane de euro aflate în implementare.

Județul și municipiul Botoșani și toți botoșănenii nu pot pierde proiecte esențiale pentru dezvoltarea regiunii noastre, cum este drumul de mare viteză Botoșani-Suceava, care este în proiectare pentru că contracandidatul de la PNL nu cunoaște, nu e interesat și spune că e o fantasmagorie, ceea ce e deja semnat, atât de Cosmin Andrei și de mine ca președinte al Consiliului Județean, cât și de administrația liberală din Suceava.

Acest mod de a lua în râs proiectele pentru care noi ne-am străduit să aducem bani europeni arată o imaturitate administrativă și o lipsă de experiență în administrația publică. Tocmai acest comportament imatur m-a determinat să propun acel Pact pentru continuitatea proiectelor europene la Consiliul Județean, ca să atrag atenția că sunt lucruri serioase, iar botoșănenii să aibă garanția că aceste proiecte vor fi duse la bun sfârșit, indiferent cine va câștiga alegerile.

Noi, PSD Botoșani ne dorim colaborare și deschidere pentru continuarea dezvoltării județului Botoșani, nu orgolii personale, atacuri la persoană, jigniri, scandaluri și alte lucruri de genul acesta. Toți candidații PSD Botoșani, inclusiv Cosmin Andrei și Lucian Trufin vor coopera cu toți primarii și consilierii locali și județeni pentru acclerarea dezvoltării și derularea programelor de investiții de la nivel local și județean.

Echipa de candidați ai PSD Botoșani alături de mine și de Cosmin Andrei și Lucian Trufin vom face tot ce ține de noi pentru atragerea de fonduri în județul Botoșani și realizarea de investiții în fiecare comunitate locală în următorii patru ani.

Împreună continuăm dezvoltarea județului!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.