Doina Federovici: Guvernarea PSD finalizează drumurile Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești, așa cum a făcut și Botoșani – Suceava!

În programul de guvernare al PSD sunt cuprinse toate prioritățile județului Botoșani: infrastructura rutieră, extinderea rețelelor de utilități publice și investiții importante în sistemul sanitar și de învățământ și măsuri de susținere a fermierilor botoșăneni.

Parlamentarii PSD, în colaborare cu aleșii locali din Botoșani, vor finaliza proiectele majore începute în precedenta guvernare a Partidului Social Democrat, care au fost încetinite de către Guvernul Orban.

Este vorba, în primul rând, de modernizarea drumurilor naționale care leagă județul de restul țării și de drumurile naționale și județene din Botoșani.

PSD a realizat toate procedurile pentru refacerea drumului Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești. PSD este determinat să le finalizeze în noua guvernare, așa cum a finalizat și drumul Botoșani-Suceava.

Miniștrii PNL nu au făcut nimic altceva decât să semneze documentația lăsată de social democrați. PSD, însă, știe cum să finalizeze lucrările, la fel cum a reușit să realizeze drumul Botoșani-Suceava.

Am prevăzut în programul național al PSD fonduri europene și de la buget pentru reabilitarea și dotarea școlilor, unităților sanitare, construcția de locuințe, extinderea și refacerea rețelelor de utilități publice și asfaltarea drumurilor din județul nostru. Putem realiza toate aceste lucruri cu o echipă puternică formată din parlamentarii PSD și aleșii locali social-democrați pe care i-ați votat la alegerile locale din acest an. Viitorii parlamentari ai PSD Botoșani sunt oameni de calitate, medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, specialiști în administrație publică și în fonduri europene, care au demonstrat și până acum, în meseria lor, că se află în serviciul botoșănenilor. Acești oameni cunosc bine realitățile județului și sunt pregătiți să se lupte pentru a împlini interesele botoșănenilor”, a declarat Doina Federovici președintele Consiliului Județean Botoșani și președintele PSD Botoșani.

PSD știe să guverneze bine. A demonstrat-o de fiecare dată când s-a aflat la guvernare: economia a crescut, veniturile oamenilor s-au majorat, șomajul s-a diminuat.

Guvernarea PNL-Iohannis-USR-PLUS e mai periculoasă decât noul coronavirus! Nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și nivelul de trai. Este mai riscant să stați acasă, decât să mergeți la vot! Veniți la vot, să vă apărați sănătatea și bunăstarea familiilor voastre! Veniți pe 6 decembrie să votați PSD, singurul partid care oferă siguranța pentru un trai mai bun pentru fiecare botoșănean”, a transmis Doina Federovici.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.