Doina Federovici ii premiaza pe elevii olimpici botosaneni cu o vizita la Bruxelles, la Parlamentul European

Senatorul PSD Doina Federovici si europarlamentarul social-democrat, Viorica Dancila, vor organiza, in perioada 15-17 iunie a.c., o vizita la institutiile europene de la Bruxelles pentru 25 de elevi botosaneni care au obtinut premii la olimpiadele scolare de la nivel national si international.

“Vizita gratuita la Bruxelles pentru elevii botosaneni premiati la olimpiadele nationale si internationale reprezinta indeplinirea unei promisiuni pe care am facut-o, impreuna cu doamna Viorica Dancila acestor copii extraordinari. Merita din plin acest premiu, pentru ca au muncit foarte mult, iar eu cred ca performanta trebuie apreciata la scena deschisa. Ne-am propus o intalnire cu membrii Comisiei de Cultura si Educatie din cadrul Parlamentului European pentru a arata deputatilor europeni din diferite tari ca aici, la noi, in Botosani, sunt tineri inteligenti si talentati care pot sta pe aceeasi treapta cu cei mai performanti elevi din Europa. De la noi din judet a plecat si o petitie catre Europa, intitulata Romania merita mai mult!. Acesti elevi exceptionali sunt cea mai buna dovada ca Romania merita intr-adevar sa fie tratata cu mai mult respect in Europa”, a declarat Doina Federovici.
 
In cele doua zile in care se vor afla la Bruxelles, olimpicii botosanenii vor vizita Parlamentul European, se vor intalni cu eurodeputati romani, vor vizita Parlamentarium -o expozitie despre istoria Uniunii Europene.
 

De asemenea, vor avea o intalnire cu reprezentantii Comisiei Europene care coordoneaza programele dedicate tinerilor pentru dezvoltarea abilitatilor, competentelor si capacitatilor antreprenoriale sau de inovare la nivelul Statelor Membre ale Uniunii Europene.

 
„Cred ca e important ca tinerii inteligenti din Botosani si din toata Romania sa fie constienti de programele europene care le sunt dedicate si prin care isi pot pune in valoare calitatile. Uniunea Europeana este foarte interesata de integrarea tinerilor pe piata muncii si va aloca fonduri consistente in aceasta directie pentru urmatorul exercitiu financiar. Eu imi doresc ca dupa absolvire acesti tineri deosebiti sa se integreze si sa performeze la fel de bine, aici, la noi in tara, pe piata muncii din Romania”, a precizat europarlamentarul PSD, Viorica Dancila.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.