Home Politica Dolineaschi: „Botosanenii sunt alaturi de cel care i-a sprijinit”

Dolineaschi: „Botosanenii sunt alaturi de cel care i-a sprijinit”

PSD Botosani le multumeste botosanenilor.

PSD Botosani mulţumeste tuturor alegatorilor care au votat ieri, 2 noiembrie, in primul tur al alegerilor prezidenţiale. Judetul Botosani se situeaza pe primul loc in Moldova si pe locul sase la nivel national in privinta procentului obtinut in primul tur de scrutin de candidatul Victor Ponta.

„Le multumesc botosanenilor pentru increderea acordata candidatului nostru. Acest vot ne arata ca botosanenii sunt alaturi de cel care i-a sprijinit in ultimii doi ani si jumatate de guvernare. A fost un vot de recunostinta pentru premierul care a acordat cele mai multe fonduri judetul nostru.”, a declarat presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi.

Votul confirma programul „Guvernare pentru Botosani”

Presedintele PSD Botosani considera ca rezultatele primului tur de scrutin la alegerile prezidentiale reprezinta o recunoastere a actiunilor realizate in cadrul programului „Guvernare pentru Botosani”.

„Cand am candidat sub sigla USL la alegerile din 2012 am promis botosanenilor ca vom face „Guvernare pentru Botosani”. Noi am ramas fideli acestui obiectiv – cei de la PNL au plecat de langa noi si au format Alianta Raului cu cei de la PDL. Am incercat sa aducem cat mai multe fonduri in judet, iar premierul Victor Ponta a fost mereu alaturi de noi. In linii mari am urmarit programul Guvernare pentru Botosani. Au fost multi bani adusi in judet pentru reablitarea drumurilor, pentru sanatate si pentru educatie. Botosanenii au apreciat acest lucru, iar rezultatele s-au vazut la vot”, a explicat Andrei Dolineaschi.

Botosanenii vor un presedinte roman

Liderul social-democrat a subliniat ca in momentul de fata, Victor Ponta este singurul candidat roman ramas in competitie pentru cea mai inalta functie a statului si ca, din acest motiv, se asteapta ca acesta sa obtina un scor semnificativ mai mare in al doilea tur de scrutin.

„Presedintele Romaniei este si comandantul Armatei Romane si este direct responsabil de securitatea statului roman. Mai mult, Presedintele este garantul unitatii teritoriale a tarii. Din aceasta perspectiva presupun ca multi botosaneni isi vor dori ca un roman sa exercite aceste prerogative. Respect minoritatea germana pe care o reprezinta domnul Iohannis, dar realitatea sociologica e ca romanii reprezinta circa 90% din populatia Romaniei, deci e de asteptat ca o mare parte dintre acestia sa sustina un candidat roman pentru cea mai inalta functie din stat”, a spus Dolineaschi.

Iohannis sanctionat pentru reprezentarea Aliantei Raului

Liderul PSD considera ca Iohannis a obtinut in Botosani unul dintre cele mai slabe rezultate din tara pentru ca este reprezentantul asa-numitei „Aliante a Raului” dintre PDL si PNL, care este foarte prost perceputa la nivelul judetului.

„Sa nu uitam ca la noi in judet, in plina campanie electorala, Alianta Raului a pedepsit peste 250.000 de botosaneni pentru simplu fapt ca primarul lor nu era de la PDL sau PNL. Cele doua partide care controleaza majoritatea in Consiliul Judetean, au taiat fondurile pentru 27 localitati cu primari de alta culoare politica. Am spus atunci ca raspunsul pe care il pot da botosanenii este votul, iar acestia au folosit din plin acest instrument democratic si l-au sanctionat foarte aspru pe candidatul Aliantei Raului, domnul Klaus Iohannis”, a explicat presedintele PSD Botosani.

(Acest material apartine PSD Botosani)
 

1 COMMENT

  1. Aici se vede clar ca acolo unde primarul e psd-ist sau dat fonduri unde nu sa se invete. minte orasulu respectiv sa vada ce inseam a PSD .Dar un guvern ar trebui sa aloce fonduri in functie de necesitatile oamenilor nu dupa culoarea politica a primarului ceia ce cred ca la noi nu va fi niciodata daca botosaneni au votat Ponta sau gindit la prezentul lor nu si la alti nu au gindit la viitor

Comments are closed.

Exit mobile version