Doliu in familia BUHAIANU

catalin si cristina buhaianu

Cu o zi inainte de a deveni nasi de botez, Cristina si Catalin Obuf Buhaianu au primit o veste cumplita: mama sotiei fostului deputat a murit in urma uni atac cerebral.

Vestea a cazut ca un trasnet in familia fostului deputat Buhaianu, care se pregateau pentru cumetria de dumnica seara de la restaurantul Rapsodia. Ei participau in calitate de nasi ai micului David Ayan, nepotul fostului primar Catallin Flutur.

In urma acestui eveniment nefericit, la petrecerea a participat doar celalalt nas, Bogdan Munteanu.

Catalin si Cristian Obuf Buhaianu, pe langa cumetri, ei sunt si nasii de cununie ai celor doi tineri, Mircea si Manuela Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.