“Domnilor liberali vă invit să faceți campanie electorală și în piețele agroalimentare – scuzați – pe lângă piețe că voi le-ați închis!”

Guvernanții noștri tot încearcă să ne vândă aceeași gogoașă cum că piețele agroalimentare trebuie să fie închise. Supermarketurile sunt pline, mall-urile sunt pline iar piețele agroalimentare sunt goale. 

„Suntem în plină campanie electorală. În calitate de candidat la funcția de senator, caut să interacționez, cum este normal, cu alegătorii respectând bineînțeles regulile igienico-sanitare care se impun în această perioadă. Și unde poți întâlni, cetățenii? Vă spun eu – mai ales în piețele agroalimentare. Să vezi spații închise și oameni cu marfa pe jos sau în portbagajul mașinii fix lângă piața închisă, iată imaginea umilirii fermierului român de către actualii guvernanți” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Frig, ploaie, comercianți înfrigurați dar conștienți că trebuie să vândă cumva rodul muncii lor chiar și în condițiile absurde impuse de liberali – astea sunt imaginile comerțului cu produse agroalimentare românești ale micilor fermieri.

„Să blochezi legea redeschiderii piețelor și să-i ții pe oameni în frig pentru că așa ți s-a năzărit ție în calitate de liberal cu stofă – asta înseamnă batjocorirea muncii și produselor românești. Lansez o provocare „la domnii liberali” – luați-vă echipele de campanie și mergeți printre fermierii care vând pe lângă piețele agroalimentare pe care voi le-ați închis. Aveți curaj? Că vă tot dați salvatori ai neamului și economiei dar când e vorba de lucruri concrete o dați la întors! Alooo domnilor galbeni – vă aștept în piață să stați de vorbă cu fermierii!!!!” a mai declarat senatorul botoșănean.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.