DONATIE catre Spitalul Podriga facuta de deputatul PNL Cristian Roman

Deputatul PNL Cristian Constantin Roman a donat joi o cantitate de 600 de litri de apa imbuteliata pentru bolnavii internati la Sanatoriul Podriga.

Donatia a fost facuta la cortul special montat in acest sens de Institutia Prefectului, in curtea Cercului Militar Botosani.
 
Unitatea medicala de la Podriga este subiectul unui mare scandal, dupa ce a ramas fara finantare din partea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate din cauza ca Directia de Sanatate Publica nu a mai acordat autorizatie de functionare, motivand ca sursa de alimentare cu apa nu este conforma. 
 
La Sanatoriul de la Podriga sunt internate in jur de 70 de persoane cu probleme psihice, pentru care in acest moment statul nu mai asigura nici un fel de resurse necesare supravietuirii acestora.
 
“Este revoltator cum birocratia din anumite institutii ajunge sa aiba un efect negativ atat de direct supra existentei unor persoane neajutoarate. Problema va trebui rezolvata totusi institutional, insa pana atunci i-am sugerat domnului prefect aceasta solutie, care pana la urma este un exercitiu de solidaritate cetateneasca. Cantitatea de apa pe care am donat-o eu astazi asigura necesarul sanatoriului pentru o saptamana. Am vazut ca si alti botosaneni au reactionat la aceasta initiativa, donand apa sau alimente, motiv pentru care le multumesc si eu pentru gestul facut”, a declarat deputatul Cristian Roman.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.