Home Politica DORIN CIUSTEA, nemultumit de modul cum s-a realizat bugetul judetului

DORIN CIUSTEA, nemultumit de modul cum s-a realizat bugetul judetului

Consilierul judetean este nemultumit ca nu a fost consultat cand s-a lucrat la proiectul de buget pe anul 2014.

Consilierul judetean din partea PPDD, Dorin Ciustea, este nemultumit atat de bugetul judetului cat si de modul cum s-au impartit banii catre primarii.

„Prima sedinta a CJ din acest an a durat doar 2-3 minute in conditiile in care erau multe de discutat. Fiind vorba de impartirea banilor catre primariile din judet era o situatie foarte buna de a se discuta si dezbate in sedinta CJ. Pentru ca fondurile sunt foarte mici, ar fi trebuit ca repartizarea sa se fi facut dupa cateva luari de pozitie”, a declarat Dorin Ciustea.

Totodata, consilierul judetean de la partidul lui Dan Diaconescu s-a declarat dezamagit de Florin Turcanu, fiindca el spera ca plecarile dese ale presedintelui CJ la Bucuresti vor fi benefice.

Dar chiar si cu acesti bani putini, o marte parte se duc pe multe sindrofii, carnati, mici etc.

„CJ nu a organizat niciodata un astfel de revelion al pensionarilor. Dar reticenta consilierilor judeteni permite sa se intample astfel de evenimente care nu justifica cheltuirea banului public”, a mai declarat Dorin Ciustea.

Consilierul judetean PPDD a mai spus ca si-ar fi dorit sa-si aduca contributia la realizarea unui buget al judetului pentru anul 2014. Dar nimeni nu l-a intrebat nimic.

„Legat de partea economica, aveam si noi idei sau sfaturi pentru construirea unui buget al judetului care fie folosit strict in interesul cetateanului. Dar cum, in ultima vreme, in sedintele CJ se voteaza in unanimitate fara amendamente sau luari de cuvant. Asa ca ma astept ca la votarea bugetului va fi aceeasi situatie ca la impartirea banilor catre primariile din judet. Sunt foarte curios cati bani se vor aloca celor doua societati nou create, dar se preconizeaza ca se vor duce foarte multi bani”, a spus pe final Dorin Ciustea.

Exit mobile version