DORIN CIUSTEA: Nu consideram ca domnul Cristescu a castigat o prima batalie impotriva PP-DD

dorin ciustea

Partidul lui Dan Diaconescu este in proces cu Marius Cristescu si Mihai Anitulesei, dupa ce acestia au fost exclusi din PP-DD.

Prim-vicepresedintele PP-DD Botosani, Dorin Ciustea, a declarat ca va ataca cu recurs decizia Magistratilor Tribunalului Botosani, care au admis suspendarea hotararii prin care Marius Cristescu a fost exclus din partid.

„Noi nu comentam deciziile justitiei. Nu consideram ca domnul Cristescu a castigat o prima batalie impotriva PPDD, ci cred ca este doar o amanare spre rezolvare, cand se va judeca problema pe fond. Pe data de 19 avem un prim proces si cu domnul Mihai Anitulesei. Vrem totusi sa aducem cateva explicatii. Ei n-au participat la alegeri ca persoane independente, ci au participat pe lista unui partid si trebuie sa reprezinte interesele partidului care i-au trimis acolo. Ei nu s-au mai consultat cu noi in a lua o atitudine in Consiliul Local si Consiliul Judetean si nu si-au mai platit nici cotizatia in partid. Avem dreptul ca in 5 zile sa depunem recurs si vineri o sa-l depunem si speram ca poate acolo pozitia noastra va fi mai bine inteleasa si judecata va fi mai dreapta”, a declarat Dorin Ciustea.

Insa, Dorin Ciustea nu este lamurait ce se va intampla daca instanta va mentine decizia luata, pentru ca atat Marius Cristescu, cat si Mihai Anitulesei, nu mai sunt doriti in partid.

„Daca instanta va merge pana la capat cu aceasta decizie si va mentine calitatea de membru de partid, atat pentru domnul Cristescu cat si pentru domnul Anitulesei, noi ce sa facem? Daca nu-i mai dorim in mijlocul nostru, sa-i primim aici ca asa a decis instanta?”, a mai spus, pe final, Dorin Ciustea.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.