DOROHOI: Pachete cu dulciuri oferite de PSD copiilor din municipiu (FOTO)

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor pascale, Organizatiile de Femei si Tineret din cadrul PSD Dorohoi, au impartit copiilor din municipiu pachete cu dulciurui, constand in cornuri, iepurasi si oua de ciocolata.

Anul acesta au fost impartite peste 700 de pachete, dulciurile fiind achizitionate cu fonduri stranse din donatiile membrilor de partid, dar si din sponsorizari.

Incheind astfel o saptamana in care au fost organizate mai multe actiuni sociale, Organizatia Municipala PSD Dorohoi multumeste dorohoienilor pentru sustinerea acordata si le ureaza tuturor un Paste linistit, alaturi de cei dragi.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.