DOROHOI: Social-democratii au strans gunoiul de pe Dealul Polonic

Membri ai organizatiilor locale PSD, OFSD si TSD Dorohoi au desfasurat pe 2 mai o actiune de ecologizare pe Dealul Polonic.

Acest moment s-a dorit a fi un prilej de socializare, de constientizare a opiniei publice cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator si nu in ultimul rand sarbatorirea prin actiuni sociale a zilelor de 1 Mai – Ziua Muncii si 2 Mai – Ziua Tineretului. La actiune au participat peste 50 de persoane, care au strans peste 500 de kg de deseuri.

Initiativa social-democratilor dorohoieni se inscrie in linia actiunilor organizate la nivel national, prin inlocuirea intalnirilor la mici si bere cu organizarea de evenimente cu impact real in viata de zi cu zi a localitatilor.

Remarcand rezultatul vizibil al actiunii de ecologizare, cei prezenti si-au exprimat dorinta de a coopta cat mai multe personae, chiar si neafiliate politic, pentru a repeta astfel de initiative.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.