DOVADA ca Victor Ponta a mintit de „a inghetat apele”! (VIDEO)

Intrebat, inainte de alegerile din 2012, despre Rosia Montana, Victor Ponta a raspuns foarte ferm ca este impotriva exploatarii miniere.

Dar, alegerile au trecut, USL a luat „lozul cel mare” iar actualul premier Victor Ponta si-a schimbat parerea despre Rosia Montana.

Reporter: Sustineti investitia de la Rosia Montana?

Victor Ponta: Nu! Categoric nu! Pentru ca acolo nu se face o investitie pentru locuri de munca, acolo se face o afacere cu actiuni, din care castiga cativa politicieni romani, in frunte cu Traian Basescu. Ori eu vreau ca orice investitie sa se faca pentru romani, nu pentru un politician care se pregateste sa iasa la pensie cu cat mai multi bani de la o firma canadiana care poate crea o catastrofa ecologica si dispare!

Dupa alegerile parlamentare din 2012.

In septembrie 2013, Victor Ponta explica intr-un mod halucinant atitudinea fata de Rosia Montana de anul trecut, pe care si-a revizuit-o integral in 2013:

– Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana, prima data, inainte sa cunosc aproape nimic despre proiect, pentru ca era sustinut de Traian Basescu. Si am zis ca, daca il sustine Traian Basescu, sigur e ceva rau. (…).

Aceeasi atitudine a avut si legat de gazele de sist. Mai mult, pe aceasta tema sta marturie textul motiunii de cenzura care a dus la demiterea Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu. Si atunci Victor Ponta a spus raspicat in plenul Parlamentului ca explorarea gazelor de sist de pe teritoriul tarii noastre sa se facacu acordul cetatenilor si transparent. Iar daca aceste explorari ii vor afecta pe cetatenii din zonele respective, atunci lucrarile sa fie stopate.

Insa functia de prim ministru al Romaniei la facut pe Victor Ponta sa stearga cu buretele tot ce a promis inainte de alegeri.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.