Home Politica DUMITRU ZMAU, criticat aspru de VERGINEL GIREADA

DUMITRU ZMAU, criticat aspru de VERGINEL GIREADA

Deputatul PNL Verginel Gireada i-a adus critici dure lui Dmitru Zmau, pe care recunoaste ca l-a sustinut pentru un loc eligibil pe lista de consilieri judeteni, insa acum ii dezaproba decizia de a parasi PNL pentru „asa-zisii liberali care acum formeaza Partidul Liberal Reformator”.

Referitor la decizia lui Dumitru Zmau, consilier judetean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a isi declara apartenenta la o alta formatiune politica, deputatul Gireada a facut cateva precizari.

„Intr-adevar am fost unul dintre cei care l-au sustinut pe domnul Zmau pentru un loc eligibil pe lista de consilieri judeteni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat ca este o persoana echilibrata, loiala, integra, cu coloana vertebrala. Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier judetean. Este incorect si imoral ca la jumatatea mandatului sa iti iei bagajul si sa pleci doar pentru ca ti s-au promis functii. Gestul acestuia este incalificabil pentru ca, indiferent daca esti la putere sau in opozitie, trebuie sa ramai loial si solidar cu partidul care te-a sustinut pentru a ocupa un post in administratia judeteana.
De aceea, dezaprob decizia acestuia de a parasi Partidul National Liberal si, cu atat mai mult, de a se alatura asa-zisilor liberali care acum formeaza Partidul Liberal Reformator. „
, a precizat Verginel Gireada, intr-un comunicat de presa.

Exit mobile version