Durere de nedescris pentru presedintele PSD Botosani, ANDREI DOLINEASCHI!

Liderul judetean al PSD Botosani a fost lovit de o grea suferinta.

Si-a pierdut tatal, marti la amiaza.

Andreiu Dolineaschi, de profesie medic, a fost victima unui infarct miocardic, al treilea suferit in ultimii ani.

Tatal politicianului Andrei Dolineaschi suferise si o  interventie pentru un by-pass cardiac, iar in cursul zilei de luni, in cabinetul sau medical din Dorohoi, a avut un nou infarct.

Desi transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la Iasi, medicii nu au mai avut cum sa-l ajute, barbatul decedand la mai putin de 24 de ore de la internare.

Andreiu Dolineaschi avea 65 de ani, iesise la pensie dar, in ciuda problemelor cardiace pe care le avea in ultimii ani, ducea totusi o viata activa, folosindu-si experienta profesionala indelungata in cabinetul sau ORL din Spitalul Municipal Dorohoi.

Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.