E in ALDE, vrea in CL Botosani si afirma: „In ultimul mandat nu s-a facut mai nimic!

Lista candidatilor din partea ALDE pentru un loc in Consiliul municipal Botosani a mai adaugat un nume. Este vorba de Catalin Dumbravanu, un inginer de 39 de ani, care in prezent e director adjunct la SC Terra Constructii SRL.

Noul aspirant la un mandat de consilier local sustine ca vrea, in primul rand, sa faca ceva pentru tinerii municipiului. Si mai spune ca ce s-a intamplat in ultimii ani in privinta gospodaririi orasului nu ii place deloc. Dumbravanu sintetizeaza in cateva cuvinte activitatea celor ce au gospodarit orasul in ultimii patru ani.
 
„Din punctul meu de vedere, nu s-a facut mai nimic in ceea ce priveste orasul. Ceea ce s-a facut prin 2004-2012 cand era primar Flutur, s-a stricat in mandatul actual”, a declarat candidatul ALDE.
 
Pe tineri, Dumbravanu vrea sa-i aduca de prin strainatate, pe unde sunt multi plecati. Si i se pare ca solutia pentru a-i convinge sa vina  acasa ar fi locuintele ANL. 
 
„As face ceva in primul rand pentru tineri, ca sa-i atragem inapoi in oras, sa lucreze in orasul asta. In program ar fi in primul rand locuintele ANL, a mai spus Dumbravanu.
 
Aspirantul la mandatul de consilier local a mai cochetat cu politica, prin 2004 – 2005, cand a facut parte din Tineretul National Liberal. Spune ca a renuntat atunci din cauza serviciului. Nu avea timp suficient. Acum declara ca lucrurile stau altfel.  
 
„Cred ca am ajuns la maturitatea de a face parte dintr-un Consiliul Local”, concluzioneaza candidatul ALDE pentru un loc in CL, convins ca tocmai maturitatea le lipseste actualilor consilieri care, in patru ani „nu au facut nimic, doar s-au certat”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.