Earth Hour, o traditie pentru tinerii liberali

Tinerii liberali au marcat ora pamantului alaturi de botosaneni, asa cum au facut de fiecare data pana acum de cand se celebreaza acest eveniment la Botosani.

Ei s-au adunat, sambata seara, in fata Muzeului Judetean si  au aprins lumanari pe care le-au organizat sub forma insemnelor care reprezinta campania Earth Hour in lume. Un 60 urias alaturi de semnatura organizatiei au fost alegerea lor pentru anul acesta. 
 
Actiunea tinerilor liberali este una de traditie prin care doresc sa se alature ecologistilor ce au initiat aceasta campanie.
 
„Vrem sa ne alaturam oamenilor care in aceasta zi, timp de o ora macar, renunta la televizor, la calculator, pentru a oferi din timpul lor naturii. Vrem astfel sa tragem un semnal de alarma fata de poluarea masiva care se petrece asupra pamantului. Suntem tineri si dorim ca  generatia noastra, dar si cele care vin din urma, copiii nostri, sa traiasca sub o mentalitate mai sanatoasa, sa constientizeze mai bine riscurile la care suntem supusi daca noi insine nu avem grija de propria sanatate”, a declarat Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale PNL Botosani.
 
“Campania Earth Hour se desfasoara in fiecare an la Botosani din anul 2009 datorita bunei colaborari a primarului de atunci, Catalin Flutur, cu ecologistii care au initiat-o si in Romania. Am fost intotdeauna sustinatori ai acestei cauze pentru ca numai noi, oamenii, putem alege cum vrem sa traim. Earth Hour reprezinta de fapt viata, forta, speranta. Sunt si idealurile noastre, ale tinerilor liberali”, a spus Adrian Poclid, presedintele Organizatiei Judetene PNL Botosani.
 
Comunicat TNL Botosani
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.