Echipa botosaneana a PMP intra in cursa pentru Parlament (FOTO)

Oficial, candidatii botosaneni ai partidului lui Traian Basescu s-au aliniat de start in cursa pentru Parlament. Miercuri dimineata, echipa PMP Botosani, cuprinzand toti candidatii inscrisi pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor, s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscriptie, unde a depus cele doua liste.

Dan Ionescu, liderul Organizatiei judetene a PMP, deschide lista la Botosani pentru Camera Deputatilor, urmat fiind de Tereza Nica, Andreea Palei, Corneliu Balasanu, Vasile Adascalitei, Alexandra Moldovanu, Daniela Rebenciuc si Petru Hauca.

Pentru Senat, primul pe lista este actualul senator Corneliu Popescu, dupa acesta, in ordine pe lista fiind: Alina Chelaru, Sergiu Zvinca, Viorel Calinescu si Liliana Badale.

Echitate pare sa fie cuvantul prioritar cu care popularii pasesc in lupta pentru Parlament. Echitate vizavi de tineri si varstnici, femei si barbati. Echilibrul caracterizeaza si lista de candidati, a mentionat Dan Ionescu.

„Echitate, acesta este cuvantul de ordine de la noi. Pentru ca la noi exista si un echilibru pe liste atat in ce priveste media de varsta precum si genul – atat femei, cat si barbati, lupta pentru a reda demnitatea parintilor nostri ca pensionari, care in momentul de fata sunt un pic umiliti de sistem atat de sanatate, cat si de pensii, care nu este cel mai in regula, pentru a ajuta mediul de afaceri cu o legislatie nu atat de stufoasa, mult mai clara, tot ce inseamna visele copiilor nostri”, a declarat Dan Ionescu.

Popularii de la Botosani au tinut sa sublinieze si ca au o lista curata, fara candidati care sa aiba sau sa fi avut probleme cu justitia.

„Vom fi un partener de dialog pentru toate fortele politice, adica nu ne vom referi sub nicio forma la ceilalti candidati de la celelalte partide”, a declarat si Corneliu Popescu.

pmp-botosani-1 pmp-botosani-7 pmp-botosani-6 pmp-botosani-5 pmp-botosani-4 pmp-botosani-3 pmp-botosani-2

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.