ELENA UDREA: Am vazut cum liderii MP au atacat PDL, liderii PDL au atacat Miscarea Populara. Nimic la adresa actualei puteri.

elena udrea

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat pe Facebook, faptul ca liderii PDL si cei ai Miscarii Populare s-au atacat reciproc in loc sa critice puterea.

E a mai afirmat ca cei care doresc un proiect politic de dreapta pot spune, in acest context, ca „nu poti face lucruri mari, cu oameni mici”.

„Marti s-a anuntat ca Miscarea Populara a cerut inscrierea ca partid politic. Teoretic, concluzia ar fi ca dreapta se intareste. Doar ca tot marti am vazut cum liderii MP au atacat PDL, liderii PDL au atacat Miscarea Populara. Nimic la adresa actualei puteri, fata de care se presupune ca ar trebui sa fim cu totii in opozitie… Ce distractie in USL! Pe buna dreptate cei care isi doresc un proiect politic puternic, unic pe zona de centru dreapta al politicii romanesti pot spune «Nu poti face lucruri mari, cu oameni mici»”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a precizat ca Elena Udrea nu a avut niciun rol in pregatirea PMP si nu a avut mandat sa anunte lansarea formatiunii, adaugand ca nici presedintele Traian Basescu nu s-a implicat in decizie, dar este bunicul spiritual al constructiei.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, iar Eugen Tomac a precizat, pentru Mediafax, ca va coordona, pana la primul congres, activitatea formatiunii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.