Home Politica Elena Udrea, la iesirea de la Targsor: Eu am gresit, dandu-le ocazia...

Elena Udrea, la iesirea de la Targsor: Eu am gresit, dandu-le ocazia unora sa se bucure

Elena Udrea a iesit de la Penitenciarului Targsor, dupa ce judecatorii au decis sa beneficieze de masura arestului la domiciliu.

Primele cuvinte ale fostului ministru al Dezvoltarii au fost :
 
„Foarte multe nu le-am stiut cand am intrat aici. Am vazut oameni care vorbesc despre justitie. A fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta. Sunt legi care trebuiesc schimbate. Femeile care sunt aici si-au lasat acasa familii, copii. N-a fost usor, nu am avut libertate. In primul rand, stiam ce ma asteapta. Faptul ca am putut sa ies arata ca exista oameni curajosi, corecti, profesionisti. Astept sa-mi intalnesc prietenii, le cer iertare tuturor, pentru ca nu le-a fost usor. Eu am gresit dandu-le ocazia unora sa se bucure. S-au generat multe frustari de-a lungul anilor, politicienii nu sunt iubiti. Ma bucur c-am iesit de aici, le promit oamenilor ca voi schimba ceva. Am avut posibilitatea sa ma adresez conducerii ANP, mi-au asigurat protectie. Voi ramane in politica, sunt foarte multe lucruri de facut. Cred ca e nevoie de justitie, sa se faca correct”, a spus Elena Udrea.
 
Fostl ministru al Dezvoltarii a iesit din Penitenciar mult schimbata fata de cum arata inainte de detentie. Si-a schimbat si coafura, doar ca aceasta noua imagine nu o avantajeaza deloc.
 
Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul „Gala Bute”, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.
 

Exit mobile version