ELENA UDREA, lasata FARA IMUNITATE in fata ARESTULUI

Pana la miezul noptii s-a intins sedinta de luni din Parlament, in care deputatii aveau de aprobat cererile DNA care o vizau pe Elena Udrea. Si, dupa sedinta maraton, colegii parlamentari ai Elenei Udrea au decis sa o lase fara imunitate in  fata anchetatorilor. Au aprobat, toate solicitarile DNA care o vizeaza pe Elena Udrea – trei de incuviintare a arestarii, doua de incepere a urmarii penale si una de extindere a urmarii penale.

Acum, Elena Udrea poate fi retinuta de procurorii DNA in orice moment si dusa in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce decizia de ieri a deputatilor, care au aprobat cele trei cereri in acest sens, la pachet cu alte trei privind urmarirea sa penala in dosarele Gala Bute si Microsoft.
 
Deciziile Parlamentului au fost deja publicate in Monitorul Oficial.
 
Cu putin timp inainte de a se trece la vot, fosta candidata la presedintia Romaniei le-a cerut colegilor sai deputati sa nu fie partasi la incercarea de arestare a sa, pe care a definit-o ca fiind un „abuz”.
 
La finalul discursului, Udrea a facut si un gest bizar, care a fost intens dezbatut in presa, dar si pe retelele de socializare: imediat dupa ce s-a intors catre scaunul din plen, Udrea si-a intors privirile catre camerele de filmat si si-a atins, in mod repetat, nasul, comportament folosit pentru a transmite cuiva „impartim un secret”, scrie ziare.com.
 
Udrea si-a explicat ulterior gestul, pe o retea de socializare: „In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca ‘totul e in regula'”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.