Elena Udrea: O prezenta mai mare la vot inseamna infrangerea categorica a lui Victor Ponta

Presedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat ca o prezenta mai mare la vot la alegerile prezidentiale inseamna infrangerea „categorica” a candidatului PSD, premierul Victor Ponta, in conditiile in care nici macar acesta nu poate castiga fara voturi de la electoratul presedintelui Traian Basescu.

„Este evident ca lipsa la vot este mai degraba in ceea ce priveste electoratul de centru dreapta. Din fericire, electoratul lui Victor Ponta iese tot la vot. Ce avem acum, acela e electoratul lui Victor Ponta. Cei care pot schimba soarta Romaniei sunt din opozitia la Victor Ponta. Deci, o prezenta mai mare la vot inseamna infrangerea categorica a lui Victor Ponta”, a declarat Elena Udrea la Realitatea TV, citata de Agerpres.

Ea a adaugat ca toti candidatii din zona de centru-dreapta isi doresc sa obtina din voturile electoratului presedintelui Traian Basescu, in conditiile in care acestea „vor face diferenta”.

„Ce putem remarca in schimb, ca este o mare aglomeratie, toata lumea vrea sa fie sustinuta de Traian Basescu, toata lumea vrea electoratul lui Traian Basescu, dar se feresc sa o spuna direct. Ma refer aici la candidatii de pe zona de centru-dreapta. Desigur, sunt convinsa ca si domnul Victor Ponta si-ar dori ca cei care sunt votanti Basescu sa voteze cu el pentru ca altfel, doar cu votantii PSD, nu ajunge presedinte (…) Cred ca electoratul presedintelui va face diferenta si va da viitorul presedinte al Romaniei”, a mai afirmat Elena Udrea.

comunicat PMP

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.