ELENA UDREA: USL se dovedeste a fi cea mai mare teapa a istoriei post-decembriste a Romaniei

elena udrea

Deputatul PDL Elena Udrea defineste astfel anul de guvernaree USL: o mare teapa. Bineinteles, o teapa pentru romani. Pe blogul sau, fostul ministru al turismului isi detaliaza opinia privind ceea ce s-a intamplat in ultimul an.

„USL se dovedeste a fi cea mai mare teapa a istoriei post-decembriste a Romaniei, distrugand cu consecventa sperantele si asteptarile romanilor. USL este un fin prestidigitator in interes propriu, dar un foarte prost gestionar al interesului public. In realitate, oamenii traiesc astazi mult mai prost decat o faceau in timpul Guvernului Boc”, a evidentiat Elena Udrea pe blogul sau.

Deputatul PDL a mai adus in atentie si faptul ca numarul somerilor s-a marit in ultimul an cu inca 100.000, iar situatia de la Mechel si de la Oltchim prefigureaza falimentul industriei nationale. Si privind procesul de absorbtie al fondurilor europene, Udrea are o opinie categorica: „s-a dovedit un fiasco de proportii uriase”. Cat despre suma accesata – a fost meritul guvernelor Boc si Ungureanu.

„Cea mai mare lovitura pe care a dat-o USL in acest an dezastruos a fost insa atentatul la adresa statului de drept si a democratiei din Romania. Suspendarea Presedintelui din vara lui 2012, cu o zi inainte ca ultimatumul lui Felix sa expire, a trimis tara noastra cu multi ani inapoi. Practic, tot ceea ce castigasem in aproape 6 ani de la intrarea in Uniunea Europeana a fost pierdut in numai cateva zile din cauza unor oameni care au pus interesul propriu mai presus decat soarta Romaniei. Si chiar daca astazi pare ca lucrurile s-au rezolvat, realitatea dureroasa este ca guvernantii nostri de astazi sunt inca lipsiti de credibilitate in ochii europenilor”, a scris Elena Udrea pe blog.

Actiunile  Guvernului USL din timpul anului calendaristic incheiat  se rezuma la „privatizarile cu cantec”, la „investitiile inexistente din infrastructura”, la protestele de strada, la fiscalitatea care nu a scazut, in ciuda promisiunilor facute in campanie, la  impozitele nou aparute. Si lista poate  continua spune Elena Udrea, dar „pentru ca este a treia zi de Paste” s-a oprit din enumerarea „realizarilor” USL.

„Avand credinta ca romanii vor realiza foarte repede ca USL reprezinta calea spre pierzanie, nu pot decat sa inchei printr-o constatare dureroasa: aroganta, incompetenta, autosuficienta, interesul propriu si, pe alocuri, chiar prostia guverneaza astazi Romania”, este mesajul Elenei Udrea pe blog.

1 COMENTARIU

  1. [b]Nu Elena, Basescu este cea mai mare teapa!!![/b]”Toata floarea cea vestita” a Romaniei a fost pacalita de Basescu:

    Doamnelor si domnilor, politicieni (Crin, Ponta,…. ), jurnalisti (SRS, ….), specialisti …. , [b]ati picat testul de inteligenta la care va supus Basescu!!![/b]
    Bineinteles ca l-au ajutat cei 6 judecatori ai Curtii Constitutionale, care, “cu sau fara intentie”, au aplicat gresit legea!!!

    Traian Basescu va imbrobodit puternic cu discursul:

    http://www.antena3.ro/politica/traian-basescu-recunoaste-ca-a-facut-presiuni-asupra-lui-ioan-rus-179459.html

    Desi va pacalit de nenumarate ori, i-ati da din nou crezare.

    Pe jurnalistii de teren i-a dat gata cu minciunile sale. Ba le-a mai dat si extrase din legislatia in vigoare (si la data referendumului).

    Chiar si titlul dat articolului de jurnalist, ne arata cat de tare a fost imbrobodit jurnalistul!!!

    Tot ce a spus Basescu la acest discurs, in legatura cu legislatia de la referendum, in relitate e invers.

    De exemplu, el v-a convins ca nu au participat la referendum 50% +1 din numarul electorilor cuprinsi in listele electorale permanente.

    Ei, in realitate acest cvorum s-a realizat in conformitate cu definitia data listelor electorale permanente!!!

    [b]Judecatorii Curtii Constitutionale au aplicat gresit prevederile art. 2, alin. (1), litera c) din Legea 370/2004, asa ca, in realitate, cvorumul s-a realizat.
    Stimabililor, nu ati citit cu atentie aceste Prevederi!!! Conform acestor prevederi (cititi cu atentie), in listele electorale permanente se trec, din numarul total al electorilor (cetatenii romani cu drept de vot) doar electorii cu varsta de numai 18 ani!!![/b]

    [u][i][b]Limba romana le-a facut probleme judecatorilor ca si dumneavoastra, stimabililor!!![/b][/i][/u]

    [u][i][b]Ati picat testul de inteligenta!!!
    [/b][/i][/u]
    [u][i][b]De drept Basescu e demis!!! [/b][/i][/u]De fapt e la Cotroceni!!! Ha, ha, ha,….. !!! Vai m-am mo;ipsit de hahaiala!!!

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.