Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! Angajament politic aumat de PNL!

EUROPARLAMENTARE 2014! Angajament politic aumat de PNL!

Constatand situatia climatului politic actual, dorind mentinerea stabilitatii libertatilor cetatenesti, recunoscand rolul decisiv al cetatenilor in crearea unei Romanii europene moderne si afirmand atasamentul fata de acest deziderat, in contextul campaniei electorale pentru alegerile europene din 2014, ne angajam:

1. Sa actionam impreuna pentru asigurarea unui climat politic stabil, intr-o maniera care respecta pe deplin drepturile si interesele legitime ale tuturor cetatenilor, alegatorilor, partidelor politice si mass-media.

2. Sa nu folosim in mesajul electoral si in realizarea materialelor de campanie declaratii si imagini care incita la ura si discriminare.

3. Sa utilizam un limbaj care sa promoveze incluziunea sociala, pentru a evita discriminarea si stigmatizarea unor persoane in baza oricaror criterii de diferentiere.

4. Sa respectam demnitatea persoanelor in cadrul comunicarii electorale.
advertising
5. Sa nu utilizam in discursul electoral si in realizarea materialelor de campanie mesaje, declaratii si imagini care sa induca un sentiment de neincredere si ostilitate.

6. Sa actionam impreuna pentru mentinerea si exercitarea drepturilor electorale cetatenesti in acord cu normele legale in vigoare.

7. Sa ne informam si sa ne consultam reciproc in chestiunile de interes comun sau care pot afecta, prin efectele lor, desfasurarea acestui angajament.

8. Sa aducem la cunostinta tuturor membrilor de partid si a tuturor persoanelor implicate in campania electorala acest angajament politic.

Ne asumam acest angajament politic in numele candidatilor la alegerile europene, al tuturor liderilor si membrilor partidului, precum si al voluntarilor implicati in campanie si al personalului contractat in vederea campaniei.

CITESTE AICI DOCUMENTUL!

Exit mobile version