Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! Botosanenii s-au ingramadit la facut poze cu luptatorul K1 Morosanu!...

EUROPARLAMENTARE 2014! Botosanenii s-au ingramadit la facut poze cu luptatorul K1 Morosanu! (FOTO)

„E simpatic si popular, n-ai zice ca-i asa de rau in lupta”, comentau, duminica dimineata, trecatorii in urma luptatorului K1.

Botosanenii veniti la cumparaturi in Piata Mare, duminica dimineata, au avut ocazia sa-l intalneasca pe luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acesta, impreuna cu un grup de PDL-isti, cei mai multi din randul Organizatiei de tineret, au facut un tur al pietei, luptatorul stand de vorba cu botosanenii, dand autografe sau fotografiindu-se cu acestia.

DA CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Cei mai multi s-au aratat interesati de perspectiva de a-l mai vedea luptand, insa unii si-au aratat si nedumerirea ca acesta s-a aratat atras si de politica.

„E bun si pentru politica. Sa-i puna la pamant pe cei  care ne fac zile amare. Ar fi bine sa fie asa de simpu”, a zis unul dintre comerciantii din piata, care i-au strans mana luptatorului.

„Cu «Moartea din Carpati» ar trebui sa dea piept guvernantii si parlamentarii astia care ne fac viata asa de grea”, a spus un altul.

Oamenii l-au intrebat cand il vor mai vedea in lupta, iar multi botosaneni au vrut sa-i simta stransoarea pumnului de care se tem atatia grei.

Nu numai barbati, dar si copii si femei au tinut sa se fotografieze alaturi de luptator.

Catalin Morosanu este candidat la alegerile europarlamentare, pe lista PDL, vizita sa la Botosani aratand ca acesta se bucura de multa simpatie in randul celor care sunt asteptati sa isi dea votul in aceasta luna pentru Parlamentul European.

Inainte de a ajunge in Piata Centrala, luptatorul K1 a trecut si pe la Targul auto de la ACR, unde a fost intampinat cu aceeasi simpatie de cei veniti sa vanda, sa cumpere masini sau doar sa arunce o privire la oferta.

Exit mobile version