EUROPARLAMENTARE 2014! Candidat PSD la europarlamentare in vizita la Saveni si Botosani!

Victor Negrescu, candidat PSD la europarlamentare a vizitat orasul Saveni si municipiul Botosani la invitatia primarului Ovidiu Portariuc.

Cadru universitar si reprezentant al Partidului Socialistilor Europeni in Romania, Victor Negrescu, a acordat o atentie speciala problemelor de sanatate si de educatie din judet intalnindu-se cu cadre medicale si didactice si a vizitat Unitatea de asistenta medico-sociala amenajata la Saveni ce urmeaza a fi reabilitata prin fonduri europene.

„Am venit deseori la Botosani in trecut pentru ca am multi, foarte multi prieteni aici, pentru ca sustin si sprijin proiectele primarului Ovidiu Portariuc. Am reusit sa aduc in Romania cateva milioane de euro din fonduri europene, creand cateva mii de locuri de munca si sper sa folosesc aceasta experienta si pentru Botosani. De asemenea am tinut sa merg la Saveni pentru a-l felicita pe domnul primar pentru sustinerea acordata PSD si a arata ca noi, in familia social democrata, ne sprijinim primarii. Am doua proiecte cu care merg in Parlamentul European. Garantia Europeana pentru Sanatate, prin care orice cetatean european va avea dreptul sa aiba acces gratuit la servicii medicale in toate statele membre ale Uniunii Europene, si Reindustrializarea Europei, prin care vor fi finantate crearea de companii in Romania in industrie”, a adaugat Victor Negrescu.

Candidatul PSD a fost insotit in ambele orase de peste 100 de membrii ai organizatiilor PES activists si TSD din Botosani.

Coordonator judetean PES Activists Botosani, Dana Lazaruc

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.