EUROPARLAMENTARE 2014! Candidatii botosaneni ai Partidului Forta Civica la alegerile europarlamentare au semnat „Pactul pentru Basarabia”!

Candidatii botosaneni ai Partidului Forta Civica la alegerile europarlamentare din 25 mai, prof. dr. Daniel Botezatu si dr. biolog Oana-Elena Sauca, au semnat si si-au asumat public „Pactul pentru Basarabia”, un set de masuri concrete al carui deziderat este reunirea celor doua tari romanesti intr-un singur hotar.

Asumarea celor doi candidati este publica, nefiind doar un simplu artificiu electoral.

„Sustin ca proiect politic prioritar eliminarea frontierei artificial create intre romanii situati de o parte si de cealalta a Prutului. Consider integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana ca un prim pas necesar pentru indreptarea unei grave erori istorice”, a declarat dupa semnarea pactului, Oana-Elena Sauca.

„Cred cu tarie ca ruperea Basarabiei de trupul tarii mama a fost un act care are nevoie de o reparatie istorica. Am determinarea necesara implicarii intr-un astfel de proiect, menit sa recreeze un spatiu comun romanesc”, a declarat la randul sau prof. dr. Daniel Botezatu.

Acesta a promis ca, daca va dobandi mandatul de europarlamentar, va adopta un liceu din orasul Straseni, Republica Moldova, si se va implica in proiecte menite sa promoveze spiritul unitatii nationale si valorile europene in randul tinerilor din respectiva unitate de invatamant.

Biroul de presa Forta Civica Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.