EUROPARLAMENTARE 2014! Consilierii municipali PNL vor vota sustinerea cheltuielilor cu energia termica, apa-canal si gunoi menajer!

Consilierii municipali PNL au propus si vor vota, pentru botosaneni, sustinerea cheltuielilor cu energia termica, apa- canal si gunoi menajer!

Vineri, 16 mai 2014, la initiativa noastra, a liberalilor, vom vota, in cadrul unei sedinte extraordinare de Consiliu Local, pentru plata cheltuielilor proprietarilor si asociatiilor de proprietari din condominiu in sensul de a se permite suportarea din bugetul local a cheltuielilor comune cu plata energiei termice.

De asemenea, venim in sprijinul locuitorilor municipiului Botosani si aprobam sustinerea financiara din bugetul local a cheltuielilor cu apa si canalizare si a gunoiului menajer.

Nu in ultimul rand, votam acordul de principiu privind stabilirea taxelor si impozitelor locale pentru anul 2015 la cota minima prevazuta de legislatia in vigoare.

Avand in vedere ca tot mai multi cetateni ai municipiului Botosani reclama atat la Primarie cat si la consilierii locali ca sunt dati in judecata (aproximativ 2.500 de cetateni) de SC Modern Calor SA, pentru plata consumului de energie termica, desi beneficiaza de o alta sursa de incalzire si nu au incheiat „Conventie de facturare individuala a consumurilor de energie termica conform HCL nr. 369 din 21 decembrie 2010 cu furnizorul (SC Modern Calor SA)” si cu Asociatiile de Proprietari, am initiat proiectul „Proiect de Hotarare privind masuri pentru sustinerea financiara din bugetul local a cheltuielilor comune, in legatura cu energia termica precum si a cheltuielilor cu apa-canal, gunoi menajer in conditiile legislatiei in vigoare”.

PNL Botosani intelege nevoile botosanenilor, intelege ca veniturile obtinute din munca zilnica nu le permite un trai decent, intelege ca exista foarte multi botosaneni care nu au un loc de munca si traiesc de pe o zi pe alta, de aceea, noi, consilierii municipali PNL, venim in sprijinul tuturor botosanenilor si vom decide ca, din bugetul local sa se suporte cheltuielile cu partile comune ale energiei termice, cu apa-canal si gunoiul menajer.

Solicitam consilierilor municipali PSD si primarului PSD, Ovidiu Portariuc, sa nu ne puna piedici in rezolvarea unor probleme atat de stringente pentru botosaneni si sa duca la indeplinire ceea ce majoritatea consilierilor municipali va decide.

Altfel, nu putem cataloga eventuale replici de contraatac ale PSD decat ca actiuni impotriva bunastarii locuitorilor municipiului Botosani. Noi, PNL, vrem sa facem lucruri concrete pentru botosaneni, iar vineri se va vedea daca si PSD isi asuma suportarea acestor cheltuieli pentru binele locuitorilor municipiului Botosani.

ECHIPA PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.