Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! Duminica, Botosaniul isi voteaza europarlamentarul!

EUROPARLAMENTARE 2014! Duminica, Botosaniul isi voteaza europarlamentarul!

mihai turcanu

Partidul National Liberal (PNL) incheie astazi campania electorala pentru Parlamentul European!

Am facut ce am facut in toti acesti 25 de ani! Am spus tuturor cetatenilor acestui judet cine suntem, care este candidatul nostru, si care sunt ratiunile pentru care acesta va merge, evident cu ajutorul votului dumneavoastra, in Parlamentul European.

Mihai Turcanu este solutia PNL pentru agricultura romaneasca.

Alaturi de ceilalti 6 europarlamentari, Mihai Turcanu va face tot ce este omeneste posibil pentru dezvoltarea judetului Botosani si a regiunii Nord-Est!

Regiunea noastra este cea mai saraca din comunitatea europeana.

Ne-am asteptat, dand dovada de naivitate este adevarat, la o campanie decenta si constructiva si din partea PSD. Ne-am inselat! Nu ar fi pentru prima oara! Viata aseaza faptele si vorbele in rafturi, iar cei care vor trece in revista, peste ani, politica botosaneana a anului 2014, vor afla ca dreapta s-a straduit sa limpezeasca lucrurile, iar stanga s-a indarjit si capacitat pentru a impiedica, folosind cele mai reprobabile instrumente, alegerea, in premiera, a primului eurodeputat din Botosani.

Alegerile ne marcheaza viata! Politica PSD va fi decontata! In cel mai scurt timp! Noi, liberalii, le reamintim oamenilor ca suntem singurii care se zbat pentru a duce Romania intr-o zona civica europeana, intr-o logica politica onesta, o logica in care fiecare spune ce gandeste, ce vrea sa faca, ce solutii are pentru obiectivele propuse!

Vremea manipularilor si jocurilor de culise a trecut! Nu vom putea schimba aceasta stare de fapt fara ajutorul vostru!

Ceea ce ne dorim noi, liberalii, pentru Romania, va doriti si dumneavoastra. Suntem convinsi ca romanii vor vota pentru un stat de drept puternic, pentru prosperitate, familie, libertate. Acestea sunt valorile care pot garanta evolutia acestei natiuni.

Iesiti la vot si votati asa cum va spune inima si ratiunea! Iesiti la vot! Nu lasati pe altii sa decida in locul dumneavoastra!

Dragi botosaneni, oameni buni, votul este un drept stipulat in Constitutia Romaniei si o obligatie morala a fiecaruia dintre noi!

Va multumim pentru prietenia aratata Partidului National Liberal (PNL), va multumim pentru ca sunteti buni, inimosi si seriosi, va multumim pentru TOT!

Va multumim ca veti vota duminica pentru Romania, pentru Botosani!

Votati un botosanean de-al nostru, votati pentru voi, pentru familiile voastre!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Exit mobile version