EUROPARLAMENTARE 2014! Evenimentul „Battle of the Teams”, organizat de Forta Civica!

Concurs inedit organizat la Botosani cu sprijinul partidului Forta Civica.

Sambata a avut loc la Botosani evenimentul „Battle of the Teams”, care a reunit pasionatii din comunitatea de jucatori ai celebrului „League of Legends”.

Concursul s-a desfasurat la sala Winners din strada Octav Onicescu, cu incepere de la ora 14.00, si s-a bucurat de o participare peste asteptari.

S-au inscris in concurs 50 de tineri jucatori, ei bucurandu-se de prezenta unui numar important de sustinatori.

„Evenimentul a fost o reusita si ne dorim pastrarea pateneriatului cu Forta Civica pentru a continua si chiar dezvolta acest proiect”, a declarat la finalul evenimentului, Radu Sadovei, principalul organizator.

Dupa aproape 11 ore de joc, castigatoare a fost desemnata echipa „SSB1”.

„Am fost surprinsa de interesul tinerilor pentru acest gen de evenimente si ma bucur ca Forta Civica a putut sa fie partener intr-o astfel de organizare. Chiar daca pare un joc, e clar ca ingredientul principal in concurs e inteligenta, iar cand vine vorba de inteligenta, sustinerea noastra este neconditionata”, a declarat la randul sau presedintele organizatiei judetene de tineret de la Forta Civica, Oana Elena Sauca.

Pentru cei care nu au putut fi prezenti, evenimentul a fost transmis in direct in comunitatea on-line.

Biroul de presa

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.