EUROPARLAMENTARE 2014! Forta Civica Botosani a dat startul campaniei electorale pe biciclete si pe role! (FOTO&VIDEO)

Membrii si sustinatorii Fortei Civice din Botosani au dat startul campaniei electorale intr-un mod atipic fata de celelalte partide politice din Romania.

Sambata dimineata, peste o suta de membri si simpatizanti ai Fortei Civice Botosani au dat startul campaniei electorale pentru aceasta formatiune politica intr-un mod inedit. Pe biciclete si role.

DATI CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Prin aceasta actiune acestia au vrut sa arate ca acest partid este total diferit de celelalte formatiuni politice existente in Romania.

Actiunea a pornit din fata sediului de langa Biserica Rosetti, a continuat pe Bulevardul Mihai Eminescu, strada Marchian, strada Cuza Voda si s-a oprit pe Pietonalul Unirii, in fata Cinematografului Unirea.

Aici, cei prezenti au avut parte de un spectacol sportiv oferit de biciclisti acrobati.

„Am ales un alt mod de a da startul campaniei electorale pentru ca si noi suntem altfel. Noi suntem Open Minds. Cred ca suntem alternativa de care au nevoie romanii, cu atat mai mult cu cat increderea in clasa politica a ajuns la cote dezastruoase. Forta Civica are oameni care nu sunt compromisi politic si foarte multi tineri dupa cum ati putut vedea. Botosanenii pot avea incredere in Forta Civica si in presedintele partidului, Mihai Razvan Ungureanu. Fiecare vot pentru Forta Civica va insemna o palma data politicienilor care au primit totul de la cetateni pana acum si care nu au facut nimic decat sa-si bata joc de sperantele, nevoile si asteptarile acestora. Scorul pe judetul Botosani nu este atat de important, a mai spus Cristian Roman, cat targetul partidului la nivel national care este de 5,3%, procent care asigura castigarea a doua locuri in Parlamentul European”, a declarat deputatul Cristian Roman, presedintele Forta Civica Botosani.

La actiune au participat si cei doi candidati botosaneni aflati pe listele Fortei Civice pentru alegerile europarlamentare: profesorul Daniel Botezatu si Oana Sauca.

„Suntem un partid tanar, un partid care a aparut in 2012. Suntem un partid cu multi membri tineri. Nu suntem nici partidul lui Traian Basescu, nici partidul Elenei Udrea, nici partidului Ebei. Suntem doar un partid condus de Mihai Razvan Ungureanu. Este un partid infiintat de acesta pentru a raspunde necesitatii de a aparea o clasa politica care sa nu fie corupta de guvernare. Speram sa fim alternativa la actuala clasa politica, o clasa politica murdara, o clasa politica erodata si, mai ales, corupta prin tot ceea ce a facut pana acum. Noi reprezentam ceea ce isi doreste populatia: politicieni noi, politicieni tineri, politicieni cu carte, politicieni care vorbesc cu oamenii si isi respecta promisiunile facute. Sper sa atingem targetul ales pentru a reprezenta cu cinste Romania la nivel european. Suntem alternativa care trebuie Romaniei pentru a iesi din marasmul care se zbate de 25 de ani”, a spus profesorul Daniel Botezatu.

La randul ei, sefa tinerilor de la Forta Civica Botosani, Oana Sauca a prezentat sloganul partidului: Schimba-i cu Forta! Schimba-i cu Forta Civica!

„Asa cum ati aflat am dat startul campaniei electorale. Forta Civica este un partid tanar. Presedintele nostru, Mihai Razvan Ungureanu, are doar 45 de ani. Media de varsta a candidatilor nostri pentru alegerile europarlamentare este de 40 de ani. Suntem oameni sinceri, corecti, oameni care stiu ce inseamna institutiile europene, functia unui europarlamentar acolo. Suntem oameni care punem mai presus de interesele noastre, interesele populatiei. Sloganul nostru pentru aceasta campanie este: Schimba-i cu Forta! Schimba-i cu Forta Civica! Dorim ca oamenii sa aiba incredere in noi, sa ne sustina pentru ca Romania merge mai departe”, a declarat Oana Sauca.

La final, toti iubitorii de mers pe biciclete si role au mai facut un tur pe Pietonalul Unirii si pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.