EUROPARLAMENTARE 2014! Forta Civica fata in fata cu alegatorii

Cetatenii vor politicieni responsabili si care sa-si tina promisiunile. Aceasta e concluzia discutilor purtate cu alegatorii de activisti de la Forta Civica.

Duminica, la Saveni a avut loc o actiune electorala organizata de partidul condus de Mihai Razvan Ungureanu.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

La aceasta au participat si candidatii la alegerile europarlamentare Oana Elena Sauca si Daniel Botezatu. Au fost impartite materiale electorale si s-a dialogat intr-un mod cat se poate de civilizat cu alegatorii. Acestia din urma s-au declarat multumiti ca Forta Civica are pe lista candidati din judetul Botosani si chiar din orasul lor.

Totodata ei l-au recunoscut pe Mihai Razvan Ungureanu ca un om al locului, fiind intalnite in timpul actiunii chiar si rude ale acestuia de la Vlasinesti.

„E placut sa fii printre oameni, mai ales cand ei te apreciaza si te incurajeaza. Acestia doresc politicieni educati si de buna credinta, care sa faca ceva pentru comunitate”, a concluzionat dupa actiune savineanca Oana Elena Sauca, doctor in biologie, candidat Forta Civica la europarlamentare.

„E important ca oamenii sa ne cunoasca si sa inteleaga ca vrem sa dam un suflu nou politicii, sa indeplinim dorinta lor de a fi condusi de politicieni instruiti, sinceri si curati din punct de vedere moral”, a declarat la randul sau prof. Daniel Botezatu, doctor in istorie, la randul sau candidat pe lista Forta Civica.

Biroul de presa Forta Civica Botosani

2 COMENTARII

  1. Mult succes domnului Ungureanu si Fortei Civice se arata a fi singurul partid cu candidati tineri, cu studii superioare si fara dosare penale. Sper sa fiti rasplatiti cu cat mai multe locuri in PE pentru riscul pe care vi l-ati asumat sustinand tinerii

  2. Frumos din partea celor de la FC,e de admirat ca s-au dus personal,nu cu „barcuta” cum fac alti sa faca campanie,tot respectu pentru oamenii care se implica si nu le e rusine sau „sila” cum le e la alti ca sunt oameni de la tara,frumos gest

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.