EUROPARLAMENTARE 2014! Forta Civica si-a incheiat campania electorala intr-un mod inedit, la fel cum a si inceput-o! (FOTO)

Membrii si simpatizatii formatiunii politice conduse de fostul prim ministru Mihai Razvan Ungureanu s-au adunat pe terenul de la iesirea din municipiul Botosani spre Suceava si au construit un lant uman in forma de inima, simbolul electoral al partidului.

„Am ales sa facem o inima, pentru ca e simbolul cu care ne identificam, dar totodata semnifica si faptul ca am pus foarte mult suflet in aceasta campanie electorala, in care am ales sa fim foarte civilizati, sinceri si aproape de oameni”, a declarat la finalul actiunii eurocandidatul Oana Elena Sauca, liderul organizatiei judetene de tineret Forta Civica.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

„Am propus alegatorilor oameni bine pregatiti, cu cariere profesionale de necontestat si foarte curati din punct de vedere moral. Am aratat ca politica poate fi si altceva decat abilitatea de a jigni si minti. Am oferit o alternativa concetatenilor dezamagiti de cei care au condus pana acum aceasta tara. Ne dorim din inima ca mesajul nostru sa fi fost inteles de botosaneni”, a declarat la randul sau Daniel Botezatu, presedintele organizatiei municipale Forta Civica, totodata candidat pentru Parlamentul European.

„Forta Civica are trei botosaneni pe lista de candidati propusa la alegerile europarlamentare. In afara de presedintele Mihai Razvan Ungureanu, ceilalti doi nu sunt politicieni de cariera, dar sunt excelenti specialisti in domeniile lor de activitate si au competente care pot fi puse in slujba acestei tari. Ei s-au implicat foarte activ in aceasta campanie si le multumesc pe aceasta cale, atat lor cat si tuturor celor care ne-au fost alaturi”, a fost mesajul de incheiere a campaniei transmis de presedintele organizatiei judetene Forta Civica, deputatul Cristian Constantin Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.