EUROPARLAMENTARE 2014! Liberalii din Botosani au candidat, au program, au viziune, au curaj, au decenta, au bun simt, au incredere si respect pentru cetateni!

mihai turcanu

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 25 mai se desfasoara si la Botosani, asa cum se desfasoara in toata tara.

Partidul National Liberal este singurul care vine in fata alegatorilor cu o echipa de oameni competenti si cu un Manifest pentru Parlamentul European.

Din pacate pentru cetateni, oferta concreta pentru aceste alegeri lipseste din bagajul electoral al celorlalte partide politice, iar acest lucru se vede. Tema preferata a PSD Botosani este denigrarea Partidului National Liberal, cu orice pret si fara nici un fel de limite.

Cea mai recenta mostra de manipulare publica demonstreaza incapacitatea PSD de a comunica teme concrete catre propriul electorat, iar obsesia acestora fata de scorul pe care PNL Botosani il va obtine la aceste alegeri europarlamentare este una care frizeaza patologicul.

Suntem pregatiti sa demontam, si vom avea rabdare sa o facem de fiecare data, fiecare minciuna suburbana pe care PSD si liderii sai, Andrei Dolineaschi si Ovidiu Portariuc, o vor arunca in spatiul public doar pentru a manipula, in propriul interes, opinia publica.

Ca atare, pentru buna informare a cetatenilor judetului Botosani, facem urmatoarea precizare, precizare facuta de catre presedintele PNL, Crin Antonescu, la cateva minute dupa ce Biroul Permanent National, cu o majoritate covarsitoare, a decis retragerea candidaturii domnului Mircea Diaconu: „Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie in ceea ce priveste starea de incompatibilitate in cazul domnului Mircea Diaconu este argumentul suprem si nenegociabil care a stat la baza deciziei Biroului Permanent National al PNL. PNL respecta si nu comenteaza deciziile Justitiei”.

Asertiunea potrivit careia Mihai Turcanu ocupa pozitia a saptea pe buletinul de vot datorita unor inchipuite jocuri de culise din interiorul PNL este una care trebuie argumentata, mai ales ca, potrivit legilor din Romania, calomnia este incriminata inca de Codul Civil, inclusiv in cea mai recenta varianta a sa.

Dincolo de limitele dezbaterii politice oneste si argumentate, se afla ipocrizia PSD. Fara nici un pic de ironie si cu maxima sinceritate, sugeram PSD Botosani urmatoarele:

– Vorbiti electoratului dumneavoastra despre candidatii dumneavoastra si nu despre ai altora!

– Spuneti electoratului dumneavoastra ce proiecte are PSD pentru Romania, in Parlamentul European. Sigur, daca acestea exista?!

– Faceti eforturi si livrati cetatenilor judetului Botosani argumente coerente si solide pentru a le cere votul pentru candidatii dumneavoastra! Sigur, daca aceste argumente exista?!

– Incercati sa-i convingeti pe simpatizantii PSD din judetul Botosani sa voteze candidatul botosanean de pe lista dumneavoastra! Sigur, daca acesta exista?!

– Comunicati cetatenilor care sunt lucrurile bune sau foarte bune facute de europarlamentarii PSD in Parlamentul European! Sigur, daca acestea exista!?

Liberalii din Botosani au candidat, au program, au viziune, au curaj, au decenta, au bun simt, au incredere si respect pentru cetateni.

Dumneavoastra, domnilor pesedisti, aveti o singura problema: Partidul National Liberal.

O problema pe care, din pacate, nu o veti putea „rezolva” niciodata!

ECHIPA PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.