EUROPARLAMENTARE 2014! Mihai-Razvan Ungureanu: USL inca traieste. Putina rabdare

mihai razvan ungureanu

USL traieste. Traieste in mintea unui Prim-Ministru ai carui ministri infunda puscariile.

Traieste in cuvintele celui mai duplicitar liberal pe care l-a avut PNL vreodata.

Traieste in cosmarul unei natiuni care nu poate scapa de niste politicieni obsedati de puterea completa si permanenta.

Victor Ponta e Imparatul Mustelor, un pusti necopt, crescut la umbra marilor papusari ai PSD-ului. Zambeste ca un pusti pus pe sotii in timp ce spune cele mai mari minciuni. Este si va ramane un imatur politic incapabil sa inteleaga mizele etice si morale pe care le are in fata sa. Este baietelul de la bloc pe care il cunosti de o viata si care striveste indiferent cu pantoful melcii iesiti dupa ploaie. Pentru ca poate si pentru ca se bucura infantil de zgomotul cochiliei zdrobite. Nu are constiinta faptului ca pune capat existentei unei fiinte. Te impinge fara regret de pe cornisa terasei unui bloc.

Si frica si-o traieste cu aceeasi imagine imberba inghetata in ochi si in rictusul fetei. E aproape imposibil sa ii mai distingi expresiile faciale si sentimentele care il incearca. Traieste din adrenalina fricii de a nu pierde toate jucariile cu care s-a trezit in brate de la parintii lui politici. Cei care ii cultiva sondajele si ii hranesc orgoliul. De prestatia lui depinde viata lor in libertate si posibilitatea de a-si cheltui banii pe croazeta.

Si, ca sa isi asigure victoria finala, incearca sa ii elimine pe toti cei care reprezinta un pericol pentru pupila lor. Este evident ca exista un potential exploziv social pe care incearca sa il evite cu orice pret, chiar si daca asta inseamna sa se acopere de ridicol. E simpla explicatie pentru declaratiile ridicole prin care Victor Ponta vota schizofrenic in functie de cladirea in care intra. Si din acest plan face parte si campania lor impotriva mea si a FORTEI CIVICE.

Potentialul candidaturii mele la functia de Presedinte ii sperie pentru ca stiu ca vor pierde daca se va coagula dreapta in spatele meu. Si ca sa preintimpine acest lucru, fac tot posibilul ca sa saboteze campania noastra pentru europarlamentare prin agesiuni fizice prin tara si cu ajutorul mediatic al televiziunilor propriilor moguli la nivel national. Asa a aparut si dosarul cheltuielilor de la Guvern, prin care s-au falsificat sumele de protocol. Postacii lor isi fac datoria zilnic si trimit tone de abjectii in spatiu virtual. Premierul unguent, alifie, vita kobe, ne-ai mancat banii de pensii, ai pus pensionarii sa dea zapada, evreule, vandut la unguri, ai furat fundatia Gojdu, mason, marioneta lui Basescu si multe altele sunt propagate zilnic impotriva mea. Am rabdare si voi lupta cu ei atat timp cat e nevoie. Pentru ca nu au ce sa imi faca. Pentru ca nu au dosare impotriva mea. Pentru ca nu au cu ce sa ma agate. Si cat eu astept, dosarele lor curg. Si le e frica pentru ca au sondaje si stiu ca scanteia s-a aprins. Spera ca, pana in decembrie, focul nu va deveni suficient de puternic incat sa ii arda. Am rabdare, pentru ca focul acesta se aprinde incet, asezat si cu grija.

La partajul USL, Victor Ponta a ramas cu minciuna, in timp ce Crin Antonescu a plecat cu ipocrizia. Fiecare cu talentul sau, dar ei raman vesnic legati ombilical prin validarea faptelor lor si dependenta de oameni ca Dan Voiculescu. Acum sustinutul este Ponta, dar nu am uitat cum se pozau impreuna mai deunazi Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Cum justificau alianta dintre ei. Cum analistii Antenelor l-au transformat in cel mai mare orator al zilelor noastre pe acest Cicero al minciunii prin omisiune.

E nevoie de o goliciune completa a fiintei tale ca sa duci ipocrizia la nivel de arta. Sa uiti rolul precedent si sa te juri ca nu ai vrut sa prabusesti statul de drept, sa uiti complet cum aruncai Europa la gunoi, sa stai cu Fenechiu la masa si declarai emfatic despre cum crezi ca e nevinovat. Crin Antonescu e un performer. E cel care te scuipa pe strada si iti strange mana in acelasi timp. E cel care te ia in brate si iti fura portofelul. E cel care iti jigneste sotia in timp ce te bate prieteneste pe spate. Talentul sau e sa vina apoi si sa spuna ca a facut-o spre binele tau. Ca te-a umilit, furat si jignit pentru ca are grija de tine. Ca e un domn si ca, de fapt, lupta impotriva lui Traian Basescu justifica orice infamie.

Crin Antonescu a pierdut alegerile, a pierdut PNL-ul si si-a pierdut si reputatia. Nu stie si nu vrea sa stie pentru ca tiparul lui psihologic respecta zicala „dupa mine potopul”. Inconsistenta sa intelectuala si etica il impiedica sa inteleaga ce inseamna o constructie. Ca nu esti singur. Ca faci parte dintr-o lume pe care ai primit-o de la cei dinaintea ta si pe care esti dator sa o lasi celor care vor urma. Mai buna daca se poate, dar in nici un caz distrusa.

Lui Crin Antonescu ii e teama ca va pierde primul examen al acestui an si nu va aduna voturile care sa ii salveze candidatura. Incearca sa ia voturi de peste tot si, mai ales de la mine si de la FORTA CIVICA. Are nevoie sa arate ca sondajele care ma plaseaza inaintea lui nu se confirma. Teoria votului pierdut dat FORTEI CIVICE face parte din acest plan al sau. Un liberal, urmas al Bratienilor, cere electoratului sa voteze din interes si nu din convingere. Halal european.

S-au despartit cu lautari si analisti pe la usi. Isi impart banii lui Mazare si Fenechiu. Au campanii publicitare enorme. Sunt peste tot. La fel ca Adrian Nastase. Si cine ar fi crezut ca cel mai ”performant” Premier va scrie carti din inchisoare? Si cine ar fi crezut ca ministri in functiune vor pleca de la Palatul Victoria la Jilava? Si cine ar fi crezut ca alde Gigi Becali, Vantu, Borcea si altii ca ei, care tineau statul la degetul lor mic, vor umple puscariile? Si cine crede acum ca Ponta si Antonescu nu vor ingenunchea statul de drept si ca vor pierde puterea? Avem rabdare. Nota de plata o sa le vina, chiar si daca fug hoteste pe usa de la geamul toaletei.

Mihai-Razvan Ungureanu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.