EUROPARLAMENTARE 2014! Mihai Turcanu, in mijlocul moldovenilor din Regiunea de Nord-Est! (FOTO)

Alegatorii din judetele Suceava, Bacau si Neamt si-au intalnit, pe parcursul zilelor trecute, candidatul care ii va reprezenta in Capitala Europei.

Mihai Turcanu, candidatul PNL pentru Regiunea de Nord-Est la alegerile pentru Parlamentul European a stat de vorba cu locuitorii municipiului Suceava; cu liberalii din zona Radauti, alaturi de deputatul Alexandru Baisanu; cu deputatul Dumitru Pardau, primari si factori de decizie din zona de munte a judetului, la Fundu Moldovei; alaturi de deputatul Radu Surugiu si primarul municipiului Campulung Moldovenesc, Mihaita Negura, si-a prezentat proiectele in orasul de la poalele Raraului.

La cateva zile distanta, s-a intors in judetul Suceava, la Vicovu de Jos, intr-o localitate in care munca si implicarea sunt puse la loc de mare cinste.

In judetul Neamt, a ajuns, la invitatia organizatiei judetene a PNL si a deputatului Dorin Ursarescu, in localitatea Damuc din zona Bicaz. Ca si de partea cealalta a muntelui, Mihai Turcanu si-a prezentat proiectele pe care le va dezvolta, in cadrul Parlamentului European, in sectorul zootehnic, dat fiind specificul zonei montane, in care oamenii traiesc in special de pe urma cresterii animalelor.

Se confirma faptul ca romanii sunt interesati de politica si ancorati in actualitatea politica nationala, insa percep cu mai mare dificultate necesitatea politicilor europene si traseul lor pana la legislatia nationala. Acesta este rolul intalnirilor la care Mihai Turcanu a participat zilele trecute si care vor continua zilnic, pana la sfarsitul campaniei electorale.

Mihai Turcanu le-a promis moldovenilor ca, dupa obtinerea mandatului, va fi extrem de prezent in Regiunea de Nord-Est, actualmente cea mai saraca regiune de dezvoltare din cadrul Uniunii Europene.

Totodata, in fiecare localitate strabatuta si in fata a peste 1.000 de liberali aflati in sala Teatrului de Vara la Bacau, Mihai Turcanu a dat asigurari ca va face tot posibilul ca Regiunea de Nord-Est sa paraseasca rusinosul loc pe care il ocupa in prezent.

La Bacau a fost prezent si presedintele PNL, Crin Antonescu, care, la randul sau, a ales o campanie electorala extrem de prezenta in teritoriu si care a declarat ca mai are de bifat doar patru judete din tara. Atat la eveniment cat si la conferinta de presa, Crin Antonescu a vorbit despre necesitatea ca PNL sa nu devina un partid de mana a doua, iar asta implica un scor de cel putin 20% de alegerile europarlamentare. Acest lucru, odata indeplinit, poate da viitorul presedinte al Romaniei din partea Partidului National Liberal.

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.