EUROPARLAMENTARE 2014! Mircea Diaconu pune la punct PSD Botosani! Minciuna a iesit la iveala!

Incercarea de a manipula electoratul din Botosani cu excluderea lui Mircea Diaconu de pe lista PNL la europarlamentare pentru a-i face loc lui Mihai Turcanu a fost desfiintata de insusi Mircea Diaconu, chiar la Botosani.

Intr-o declaratie de-a sa, maestrul Mircea Diaconu spune despre reconfigurarea listei de candidati ai PNL urmatoarele: „A fost o decizie a conducerii la varf a partidului de a nu-si risca lista si potentialul electoral incluzandu-ma pe mine pe lista, care eram pasibil de un atac juridic. Teama lor a fost, si sunt de acord cu ea, ca vor fi atacati juridic totalmente”.

El a mai adaugat ca nu are nicio problema nici cu Mihai Turcanu, nici cu Florin Turcanu.

Astfel, Partidul Social Democrat, care a impanzit municipiul Botosani cu pliante calomnioase, a cazut in propria capcana, iar botosanenii, acum, au toate motivele sa nu-i mai creada pe social-democrati!

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

1 COMENTARIU

  1. Inca un motiv sa nu votam partide si sa votam un independent :MIRCEA DIACONU !!!

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.