EUROPARLAMENTARE 2014! Monica Macovei: Corneliu Coposu ne-a dat o lectie de moralitate politica, putini au invatat-o si o respecta

corneliu coposu

Corneliu Coposu ne-a invatat, ca si Iuliu Maniu, ca poti face politica pentru oameni, ca te poti sacrifica pentru tara.

„Patriotismul este o dragoste discreta pentru tara, o disponibilitate de a-ti da oricind viata pentru ea si de a nu marturisi acest sentiment”, spunea cu decenta Corneliu Coposu.

Am fost recent la Badacin – Salaj, localitatea natala a lui Iuliu Maniu, unde casa acestuia este lasata in paragina de ani de zile de administratia PSD.

Mostenirea lui Iuliu Maniu inseamna credinta, familie si dragoste de neam.

Aceste valori ne-au fost transmise si de Corneliu Coposu, alaturi de lectia ca tara merita orice sacrificiu si ca poti fi moral in politica. Putini politicieni de astazi au invatat-o, o respecta si o aplica.

Monica Macovei – Declaratie de presa

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.