EUROPARLAMENTARE 2014! Monica Macovei: O intrebare pentru socialistul Hannes Swoboda. Este de acord cu arderea steagului Uniunii Europene?

monica macovei

Hannes Swoboda, presedintele Grupului Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, este deranjat de declaratiile mele in care am spus ca o majoritate socialista in Parlamentul European ar insemna „vremuri de teroare si intoarcerea la comunism”.

Am 3 intrebari pentru Hannes Swoboda:

1. Este Hannes Swoboda de acord cu tovarasii presedintelui Partidului Socialistilor Europeni care au ars de Ziua Europei, pe 9 mai, steagul Uniunii Europene?

2. Este Hannes Swoboda de acord cu Martin Schulz, candidatul stangii pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, care a spus ca Federatia Rusa nu trebuie sanctionata de Uniunea Europeana pentru agresiunea asupra Ucrainei, deoarece de acolo luam gaz?

Politicienilor ca Hannes Swoboda si Martin Schulz le spun ca nici romanii, si nici alti cetateni europeni nu isi vand libertatea pe gaz rusesc.

3. Cum explica Hannes Swoboda faptul ca nu a semnat, in numele Grupului S&D din Parlamentul European, Rezolutia privind presiunile exercitate de Rusia asupra tarilor din Parteneriatul Estic, si in special destabilizarea Estului Ucrainei, adoptata de Parlamentul European pe 17 aprilie 2014?

Monica Macovei – Opinie politica

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.