EUROPARLAMENTARE 2014! Monica Macovei: PSD – partidul mafiei, coruptiei, talharilor si, mai nou, al asasinilor!

O sa urmaresc PSD pana in gaura de sarpe, atat timp cat fura Romania, a mai spus Monica Macovei.

Iata discursul integral la mitingul PDL din Ploiesti:

„Cristos a inviat!

Buna ziua, Ploiesti! Buna ziua, PDL! Buna ziua, Romania!

Suntem multi, suntem puternici si suntem aici pentru ca vrem sa scapam Romania de Ponta, de PSD, de talharii din PSD care au ocupat Romania ca si cum e feuda lor.

Si Ploiestiul a fost ocupat de oligarhii si de baronii din PSD. Adrian Nastase, deputat de Mizil – la inchisoare de doua ori, Vlad Cosma, deputat de Mizil – trimis in judecata pentru trafic de influenta, Mircea Cosma, tatal lui Vlad Cosma, de la Consiliul Judetean – trimis in judecata, si deasupra tuturor sta Sebastian Ghita – care s-a umplut de bani din contractele cu statul, din buzunarele voastre si care acum ameninta alti colegi din PSD cu moartea.

Cam asta este PSD-ul in Ploiesti si ploiestenii nu merita asta!

Merita altceva si pentru asta ne luptam. Sa-i dam afara si sa schimbam si Ploiestiul, si alte orase, judete, regiuni ale tarii pline de baroni PSD.

Si, pentru ca vorbim de baronii PSD, trebuie sa scapam tara de ei, pentru ca ne fura din banii publici, din banii nostri, pentru ca din cauza lor nu avem locuri de munca, pentru ca au transformat PSD in partidul mafiei, coruptiei, talharilor si, mai nou, al asasinilor.

Si, haideti sa le dam inapoi in cap cu sloganul lor din 2012. Mai stiti cum spuneau? „Dreptate pana la capat!”.

Da, si noi vrem dreptate pana la capat pentru Dragnea, pentru Oprisan, pentru Cosma x2, pentru Duicu, pentru Nicusor Constantinescu, pentru Mazare si pentru multi altii care fura si sunt corupti. Si pentru Ponta.

Ma cunoasteti. Am spus intotdeauna raului pe nume si m-am luptat cu el fara frica. Si am facut DNA. DNA este cosmarul PSD, tot ce fac ei este sa scape de DNA.

Cand Ponta a spus „daca nu castigam Presedintia, scapa cine poate”, asta spunea: trebuie sa castigam Presedintia ca sa-i schimbam pe procurorii de la DNA.

Cu DNA, avem ministri la inchisoare, sau cercetati penal, sau in curs de judecata. La fel, primari, presedinti de consilii judetene si multi altii, parlamentari. Fara DNA, stiti ce-am avea? Fara DNA, matusa Tamara ar fi o ruda saraca si necunoscuta. Si fara DNA, v-ati uita la blaturi, nu la fotbal!

De vreo saptamana, pesedistii si penelistii vandalizeaza si rup afisele electorale cu poza mea, cu chipul meu. Le e frica pesedistilor pana si de chipul meu de pe un afis. Sa le fie! Sa le fie frica! Sa le fie!

O sa-i urmaresc pana in gaura de sarpe, atat timp cat fura Romania, cat ne fura pe toti, cat au adus coruptia la rang de politica de stat, la politica Romaniei, au adus coruptia pe masa Guvernului.

Si-o sa ma lupt cu ei si o sa-i urmaresc. Si nu o sa ma invinga! Orice ar face cu afisele sau orice amenintari ar face. Nu o sa ma invinga nici pe mine, si nici pe voi!

Cum am spus de atatea ori, eu nu ma las, pe ei nu-i las, si pe cei buni, iarasi, nu-i las. Nu ne lasam si nu-i lasam!”.

Monica Macovei – Declaratie politica

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.