EUROPARLAMENTARE 2014! Monica Macovei: PSD si Victor Ponta intruchipeaza raul in politica. Cu ei ma lupt.

monica macovei

Monica Macovei, candidatul PDL pentru alegerile europarlamentare, a prezentat un mesaj pentru romani.

Dragi romani,

Am luptat pentru dreptate, pentru protejarea banilor publici, impotriva coruptiei si fraudei. Am aratat ca nimic si nimeni nu ma pot cumpara, si nici intimida.

Credinta in Dumnezeu mi-a dat puterea de a spune raului pe nume si de a lupta cu el fara frica. Cei care comit fapte de coruptie au si sufletul corupt si nu au credinta.

Daca am respecta macar trei din cele 10 porunci – sa nu minti, sa nu furi, sa nu ucizi – viata noastra ar fi mult mai buna.

M-ati trimis in Parlamentul European, in 2009, sa muncesc pentru Romania si pentru Europa. Si am muncit. Ultima lege pe care am facut-o este Legea Confiscarii Averilor infractorilor. Pe baza acestei legi, vom confisca averea care depaseste venitul legal al persoanei condamnate si care nu poate fi justificata prin surse legale.

Tot pe baza acestei legi, vom confisca banii si bunurile puse pe numele altora. Nu este suficient sa trimitem infractorii dupa gratii. Trebuie sa le luam si banii, asa cum se face si in Marea Britanie sau America.

Vreau ca banii confiscati sa ajunga in bugetul public si sa fie folositi ca sa construim sosele, spitale, sau sa marim alocatiile pentru copii si pensiile.

Eu singura am finalizat 40 de legi ca raportor al Parlamentului European, mai mult decat toti europarlamentarii PSD si PNL la un loc. Sunt in top 3 din toti cei aproape 800 de europarlamentari din cele 28 de tari ale Uniunii Europene.

In plus, am lucrat si la alte 52 legi ca raportor al Grupului Partidului Popular European, am astfel un total de 92 de legi negociate si adoptate in Parlamentul European.

PSD si Victor Ponta intruchipeaza raul in politica. Cu ei ma lupt. Nu vrem o tara condusa de baroni si oligarhi anchetati penal, cum sunt pesedistii Duicu (Mehedinti), Mazare si Constantinescu (Constanta), Cosma (Prahova), Oprisan (Vrancea) si altii, si nici de ministri inculpati, cum este Dragnea, sau de turnatorul Voiculescu.

Nu vrem o tara condusa de Ponta si PSD, care apara coruptii si hotii, care va lasa fara bani, care au introdus si au marit pana acum 36 de taxe si impozite, care distrug sectorul privat si va lasa fara locuri de munca.

Cine protejeaza coruptii si coruptia ii tradeaza pe romani si tradeaza Romania. Si PSD, si PNL si-au aparat coruptii de justitie. PSD si PNL nu sunt Romania. Eu sunt impotriva politicienilor corupti pentru a ajuta romanii sa scape de ei.

Tara in care eu cred este tara celor cinstiti, a celor care muncesc, este tara competitiei corecte in economie si in care legea este egala pentru toti. Romania trebuie sa pastreze directia Vest si parteneriatul cu America. Sa fim uniti impotriva raului si sa fim o natiune puternica.

Sunt Monica Macovei. Veniti alaturi de mine, eu nu ma las!

Veniti la vot pe 25 mai, la alegerile europarlamentare, si puneti stampila pe PDL, primul partid pe buletinul de vot.

Monica Macovei – Mesaj pentru romani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.