EUROPARLAMENTARE 2014! Monica Macovei: Raspuns pentru Ponta si Antonescu

monica macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a formulat un raspuns pentru cei doi lideri din defuncta alianta USL.

1. PSD, partidul legaturilor cu mafia, coruptia, prostitutia si asasinate

Draga Copy&paste,

PDL nu promoveaza oameni „integri” ca Dragnea, „luptatori” impotriva traficului de femei ca Robert Negoita, „justitiari” ca Emanoil Bocaneanu (care a comandat un asasinat ca sa scape de dosarul sau de la DNA) sau capi de famiglii pioase ca Ponta.

Adevarul este unul singur: PSD este un partid care are legaturi cu mafia, cu coruptia, cu prostitutia si, mai nou, cu asasinate.

2. PNL, pepiniera de ministri corupti, incompatibili si in conflict de interese

Draga „Za mazar end za fazar” al PNL,

Comportament deviant este: sa fii sluga la turnatorul si inculpatul Voiculescu, sa te cuprinda paranoia si sa vezi dusmani peste tot, in frunte cu Departamentul de Stat al Americii, sa fii paznic al lui Vosganian, Dobre, Chitoiu, Silaghi, Diaconu impotriva justitiei, sa-l sprijini pe ministrul Fenechiu, care azi se duce la Guvern si maine la puscarie. Iti mai aduci aminte?

Opinie politica

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.