EUROPARLAMENTARE 2014! PDL: Sintagmele „Mandri ca suntem romani”, „Romania puternica in Europa”, ilegale!

Biroul Electoral Judetean a admis contestatia PDL Botosani.

PDL Botosani a depus in data de 18.05.2014 la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care a cerut sa se constate incalcarea de catre PSD – Filiala Botosani a normelor cuprinse in Legea 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, solicitandu-se inlaturarea tuturor materialelor de campanie electorala – afise, bannere, etc. care contin sintagmele „Mandri ca suntem romani”, „Romania puternica in Europa” folosite de catre PSD in campania electorala pentru alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai.

Miercuri, BEJ Botosani a admis contestatia PDL si obliga alianta electorala PSD-UNPR-PC la indepartarea materialelor folosite in campania electorala pentru alegerile din 25.05.2014, respectiv – afise, bannere, etc. care contin sintagmele „Mandri ca suntem romani”, „Romania puternica in Europa”.

CITITI Decizia nr. 5/21.05.2014 a BEJ nr. 7 Botosani

BIROUL DE PRESA A PDL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.