EUROPARLAMENTARE 2014! PER va planta un numar de arbori egal cu numarul de voturi primite! (FOTOGALERIE)

Partidul Ecologist Roman, Organizatia municipiului Botosani, a desfasurat o campanie normala pentru Botosani, pentru Romania, dar atipica din punctul de vedere al celorlalte partide politice, in sensul in care am promovat doar un program de responsabilizare sociala.

Obiectivele campaniei initiate de PER organizatia municipiului Botosani sunt sa schimbe mentalitatea profund gresita a romanilor.

CLICK PE POZA PENTRU AVEDEA GALERIA FOTO!

„Gestul meu nu conteaza”, referitoare atat la obligatia morala de a-si exprima votul, cat si la obligatia de a pastra si preda urmasilor, o Romanie curata prin actiuni ce urmaresc responsabilizarea prin puterea exemplului personal.

Nu promitem locuri de munca, cresteri salariale, investitori straini in Botosani, promitem un Botosani curat, si de ce nu, o Romanie curata pentru bunicii, parintii si copii nostri.

Partidul Ecologist Roman, Organizatia municipiului Botosani, va planta in Botosani si in zonele apropiate municipiului, un numar de arbori egal cu numarul de voturi exprimate de cetatenii cu drept de vot, pentru Partidul Ecologist Roman.

Sergiu Zvinca, presedinte Partidul Ecologist Roman – organizatia municipiului Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.