EUROPARLAMENTARE 2014! Pietonalul Unirii, invadat de esarfe galbene! (GALERIE FOTO)

Liberalii botosaneni au iesit, sambata dimineata, la o plimbare pe Pietonalul Unirii, pentru a-i chema pe botosaneni la vot.

Grupul de zeci de liberali cu esarfe galbene la gat, a pornit de la sediul PNL, parcurgand apoi strada Marchian si o parte din Bulevardul Mihai Eminescu, dupa care galben-albastrii au strabatut Pietonalul Unirii.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Coloana liberala l-a avut in frunte pe Florin Turcanu, liderul judetean al PNL, pe fratele acestuia, Mihai Turcanu, candidat pentru Parlamentul European, si pe Eduard Hellvig, secretar general al PNL, care, de asemenea, candideaza pe lista liberalilor la europarlamentare. I-au insotit si alti sefi locali ai PNL, parlamentari, dar si simpli membri de partid.

Pe drumul parcurs, Mihai Turcanu si Eduard Hellvig au stat de vorba cu mai multi trecatori, le-au strans mainile si i-au chemat la vot. Din cand in cand, din coloana liberalilor s-a auzit indemnul pentru botosaneni de a le da votul candidatilor PNL la alegerile pentru Parlamentul European.

In aceasta plimbare electorala, liberalii au avut parte de o vreme foarte frumoasa, pe Pietonal fiind destul de multa lume. Unii trecatori le-au urat succes candidatilor liberali, altii au dat glas neincrederii in tot ceea ce tine de politica.

De altfel, in declaratia data de Eduard Hellvig spre finalul traseului prin zona centrala a municipiului, acesta, numindu-se observator atent al realitatii, a tinut sa creioneze in cateva cuvinte imaginea botosaneanului

„E cald, fara patima, bine educat si cu bun simt”, a spus Eduard Hellvig.

Candidatul Eduard Hellvig a mai tras concluzia ca intre cetateni si politicieni, relatia nu este deloc tensionata in Botosani.

„Ceea ce am sesizat, si in perioada cand eram ministru, si inainte, cand veneam in Botosani, este ca aici se gaseste o deschidere a omului in relatia cu politicianul. Este o relatie mult mai deschisa, mai calda, chiar daca, de exemplu, nu impartasesc aceleasi valori politice pe care noi le promovam. Niciodata nu am intalnit aici o relatie tensionata intre cetateni si politicieni. Si asta este bine in primul rand pentru societate, pentru ca atunci cand vorbim de constructie, de lucruri pe care fiecare dintre noi le dorim, in primul rand trebuie sa plecam de la ceva pozitiv, nu negativ”, a declarat secretrul general al PNL, Eduard Hellvig.

Mihai Turcanu, candidatul botosanean la alegerile europarlmentare pe lista PNL, a mentionat ca se asteapta ca botosanenii sa-i dea votul pentru ca ar fi persoana indreptatita si pregatita sa se ocupe de siguranta alimentara in Romania aparand acest drept al romanilor din Parlamentul European.

„Consider ca ar trebui sa primesc voturile botosanenilor pentru ca echipa campionilor trebuie completata cu un specialist, cu un om care sa reprezinte Moldova, sa reprezinte agricultura romaneasca si, nu in ultimul rand, sa se ocupe de tot ceea ce inseamna siguranta alimentara in Romania si la nivel de UE”, a spus Mihai Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.