EUROPARLAMENTARE 2014! PNL a adus romanilor libertate, dezvoltare si cele mai bune vremuri pe care le-am trait!

De luni, Romania se schimba, iar cei care vor produce schimbarea nu suntem, in prima instanta, noi, oamenii politici!

Cei care vor produce schimbarea sunteti voi, oamenii responsabili, aceia care intelegeti importanta votului de duminica. Prezenta voastra este decisiva ca sa schimbam ceva in tara asta.

Stim ca iubiti Romania, aici ne asemanam! Stim ca 25 de ani sunt de ajuns! Peste noi, liberalii, au trecut mai bine de 130 de la momentul nasterii acestui partid! Rabdarea e o virtute, dar cand rabdarea devine un instrument de manipulare, atunci este cazul sa reactionam, este cazul sa reactionati!

Partidul National Liberal a construit, acum mai bine de 130 de ani, Romania moderna. Partidul National Liberal a adus romanilor libertate, dezvoltare si cele mai bune vremuri pe care le-am trait! Partidul National Liberal va reda romanilor Romania in care doresc sa traiasca si nu Romania pe care doresc sa o paraseasca, acea Romanie care de ani buni sufera deja, in abandon.

Nu am fost si nu suntem scutiti de lucrurile rele ale politicii. Ne-am pus increderea in parteneri tradatori si perfizi cu gandul la acea schimbare. Ne este rusine sa mintim, ne este rusine sa-i privim pe oameni in ochi daca le-am spune lucruri pe care nici noi nu le credem, pe care nici ei nu le cred. Din greseli invatam si acum stim ca Romania, pentru unii, este o miza pe viata si pe moarte, iar pentru noi este tara care ne hraneste si ne creste!

Suntem mandri ca suntem romani, o simtim in suflet si o strigam cu glas tare de fiecare data, fara sa confiscam simbolurile nationale ca Manastrea Voronet, Coloana Infinitului sau Statuia lui Mihai Viteazu! Noi nu confiscam istoria, pentru ca facem parte din ea de mai bine de 130 de ani! Noi suntem cei care ridicam Romania, asa cum liderii nostri sunt cei care au creat Romania moderna, libera si puternica. Suntem Partidul National Liberal si ne inclinam in fata domniilor voastre! Pe 25 mai mergeti la vot si votati Partidul National Liberal!

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.