EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: Botosanenii vor avea europarlamentar!

mihai turcanu

Mihai Turcanu ocupa o pozitie eligibila pe lista PNL. Votul botosanenilor pentru candidatul PNL va demonstra optiunea clara a populatiei pentru politicile economice de dreapta. Lista europarlamentarilor PNL, lista competentei.

Alegerile europarlametare din 25 mai au o semnificatie aparte. Judetul Botosani va avea un reprezentant in Parlamentul European. Mihai Turcanu, secretar general regional al Partidului National Liberal, ocupa pozitia a saptea pe lista candidatilor PNL pentru Parlamentul European, alaturi de Adina Valean, Norica Nicolai, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Eduard Hellvig si Renate Weber.

Nominalizarea lui Mihai Turcanu este asumata de PNL in conditiile in care politicile agricole comunitare au un nivel de aplicabilitate mult mai mare in PAC 2014 – 2020. Peste 30 de procente din populatia Romaniei lucreaza inca in agricultura. Nevoia de finantare a agriculturii romanesti este evidenta, iar solutiile de crestere a randamentelor agricole inca se lasa asteptate. Acestea sunt motivele pentru care PNL trimite in Parlamentul European un expert, un specialist care sa sprijine dezvoltarea si finantarea acestui sector economic.

Mihai Turcanu este liberalul care a ocupat cea mai inalta pozitie in structurile guvernamentale, in domeniul agriculturii si sigurantei alimentare. A fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentara, functie cu rang de secretar de stat. A reprezentat cu maxima responsabilitate judetul Botosani la nivel guvernamental si isi asuma si astazi, cu mandrie, originile botosanene.

Indiferent de optiunile politice ale fiecaruia, un vot pentru Mihai Turcanu si pentru lista PNL este un vot util oferit competentei, responsabilitatii si asumarii politice corecte, europene.

Botosanenii asteapta de la partidele politice solutii, reprezentativitate si seriozitate. Partidul National Liberal ofera astazi solutii, o candidatura eligibila, un proiect pentru Botosani, pentru regiunea Nord-Est, pentru Romania.

Votati pe 25 mai! Votati in Parlamentul European un botosanean.

Echipa PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.