Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: Domnul Relu Tarzioru face apel la aceeasi lipsa de...

EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: Domnul Relu Tarzioru face apel la aceeasi lipsa de onoare caracteristica social-democratilor!

Ca urmare a declaratiilor facute de domnul Relu Tarzioru in mass-media locala, liberalii au luat atitudine ferma, categorica si hotarata, asa cum se practica in Partidul National Liberal.

Constatam ca domnul Tarzioru, ales primar pe listele PNL in vara anului 2012, la al doilea mandat, se plange ca nu este respectat si nu are parteneri de dialog in cadrul Partidului National Liberal. Mai mult, domnul primar sustine ca la PSD are acesti parteneri de dialog, iar oamenii sunt la acelasi nivel cu el. Ceea ce ne surprinde este ca domnul primar a preluat deja din metehnele si proastele obiceiuri ale PSD: domnul Relu Tarzioru face apel la aceeasi lipsa de onoare caracteristica social-democratilor.

Ne intrebam, domnule Tarzioru, daca nu mai aveti simtaminte liberale si va identificati mai bine cu PSD, de ce nu va dati demisia din randurile noastre? Ne mai intrebam, domnule Tarzioru, ce este mai important pentru dumneavoastra, optiunea politica sau primaria?

Ii reamintim domnului Relu Tarzioru, cum le amintim tuturor primarilor liberali, ca democratiile functioneaza cu majoritati. Daca din toti primarii liberali doar domnul de la Saveni este singurul dezamagit, atunci el reprezinta exceptia si nu regula, ceea ce ne face sa-i cerem din nou demisia.

Domnul Tarzioru s-a mai plans ca Partidul National Liberal si presedintele Florin Turcanu nu au facut nimic pentru el si nu l-au rasplatit cum se astepta. Ii transmitem domnului de la Saveni ca niciun primar nu este mai important decat celalalt in judetul Botosani.

Repartizarea fondurilor de la Consiliul Judetean se face in functie de marimea comunitatii si de prioritati, nu pe alte criterii, iar licitatiile sunt organizate si se desfasoara conform literei legii. In judetul Botosani, nimeni nu este mai presus de lege, iar asta trebuie sa inteleaga si domnul primar Tarzioru. Cu fermitate, insa, putem declara ca orasul Saveni nu a fost neglijat.

Orasul Saveni a fost unul dintre cele mai avantajate din punctul de vedere al repartizarii fondurilor in perioada 2008-2014, cat domnul primar Relu Tarzioru a fost sprijinit de catre PNL, prin functiile pe care le-a detinut si le detine la nivelul administratiei judetene. (vezi attach-ul cu sumele directionate catre Primaria Saveni de catre Consiliul Judetean Botosani – 8,822.00 mii lei).

Decizia domnului Relu Tarzioru de a sustine Partidul Social Democrat vine intr-un moment important din punct de vedere politic. Noi mai propunem un exercitiu de corectitudine: daca la alegerile europarlamentare, in Saveni, Partidul National Liberal va obtine mai multe voturi decat PSD, in ciuda pozitiei pro-PSD a domnului primar, atunci el se plaseaza iremediabil in afara mandatului obtinut de la cetateni si astfel ne vedem nevoiti sa declansam procedurile legale de demitere a primarului.  Asa se face politica in Europa, asa trebuie sa facem si noi politica la Botosani!

ECHIPA PNL BOTOSANI

Exit mobile version